!![Go-kongressin|GoKongressiSuomessa2010] järjestäjien alennukset

Suomen go-kongressi tarvitsee runsaasti järjestäjiä ja avustajia. Näihin tehtäviin [ilmoittautuneita|GoKongressi2010Ilmoittautuminen] on jo varsin hyvä määrä, mutta lisää tarvitaan vielä.

Kongressin järjestäjille ja avustajille annetaan joitakin alennuksia ja etuja. Tällä sivulla kuvataan tarkemmin, minkälaisia alennuksia ja etuja erilaisella panostuksella kongressin järjestämisellä voi saada.

Etuja varten järjestäjät on jaettu avustajien ja järjestäjien kategoriaan.

!Avustajat

Avustajien kategoria on tarkoitettu sellaisille järjestäjille, jotka ovat kongressissa ensisijaisesti pelaamassa, mutta haluavat samalla auttaa kongressin järjestelyissä kohtuullisella panoksella.

Avustajien kategoriaan pääseminen edellyttää, että avustaja avustaa järjestelyissä vähintään seitsemänä päivänä vähintään kaksi tuntia kunakin päivänä. Tämä tarkoittaa käytännössä kahden viikon kongressissa esimerkiksi yhtä infopistevuoroa joka toisena päivänä eli sinällään kriteeri ei ole kovin vaativa.

Avustajat saavat osallistumismaksun puoleen hintaan, jossa hinnat lasketaan aina sen mukaan kuin avustajat olisivat ilmoittautuneet mahdollisimman aikaisin. Avustajat saavat tämän alennuksen ilmoittautumishetkestä huolimatta. Esimerkiksi jos avustaja pelaa koko kongressin, niin osallistumismaksu on puolet 100 eurosta eli 50 euroa.

Lisäksi jos avustaja avustaa järjestelyissä vähintään 12 päivänä vähintään 2 tuntia kunakin päivänä, avustaja saa ilmaisen koulumajoituksen. Käytännössä tämä tarkoittaa että avustaja avustaa järjestelyissä lähes jokaisena päivänä, mutta muutama täysi vapaapäivä kuitenkin jää.

!Järjestäjät

Järjestäjien kategoriaan pääseminen edellyttää, että järjestäjä antaa kongressille niin merkittävän työpanoksen, että järjestäjä on kongressissa ensisijaisesti järjestämässä eikä pelaamassa tai tapaamassa tuttuja. Järjestäjät eivät maksa osallistumismaksua ja saavat halutessaan koulumajoituksen ilmaiseksi.

Järjestäjille saatetaan myös järjestää jonkinlaisia ruokaetuja, mutta sellaisia ei tässä vaiheessa voida luvata.

!Järjestäjien huone

Kongressipaikalta pyritään varaamaan ainakin yksi rauhallinen huone, jota järjestäjät ja avustajat voivat käyttää taukoihin ja ruokailuun muitten hommien keskellä. Huoneen minimivarustukseksi yritetään järjestää ainakin jääkaappi, mikro ja kahvinkeitin, joita ei tarvitse jakaa satojen muitten osallistujien kanssa.