!!Go-kongressin järjestäjien ilmoittautuminen

Euroopan 54. go-kongressi järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa Tampereella 24. heinäkuuta - 7. elokuuta 2010. Koko kongressin järjestelyvastuu on suomalaisilla eli toisin sanoen suomalaisia go-aktiiveja tarvitaan runsaasti kaikenlaisiin mahdollisiin järjestelytehtäviin.

Kaikkia, jotka haluavat millään tavalla auttaa Suomen go-kongressin järjestelyissä, pyydetään ilmoittautumaan. Ilmoittautumisen tarkoituksena on tarjota muille järjestäjille yhteystiedot ja muita perustietoja organisoinnin avuksi.

__Tämä ilmoittautuminen ei sido mihinkään!__ Tehtävien ja työnjaon sopiminen etenee hiljalleen jatkuvasti, mutta tästä otetaan aina erikseen yhteyttä ja asiat varmistetaan henkilökohtaisesti. Samoin esimerkiksi avoimen elämäntilanteen tai epävarman työtilanteen takia ei kannata jättää ilmoittautumatta.

Täytä alla olevat kohdat ja kopioi teksti sähköpostiin osoitteeseen __janne.nikula@iki.fi__

----

Nimi:\\
Paikkakunta:\\
Puhelinnumero:\\ 
Sähköpostiosoite:\\
Kielitaito:\\
Ensiaputaidot (kyllä/ei):\\
Jv-kortti (kyllä/ei): 

Lisäksi voi kirjoittaa lyhyesti erilaisista tehtävistä ja asioista, joita haluaa kongressissa tehdä.

----

Jv-kortti tarkoittaa korttia, joka oikeuttaa toimimaan tapahtumissa järjestyksenvalvojana.

Annetut tiedot tulevat muiden järjestäjien näkyville [kongressin foorumille|http://www.egc2010.fi/forum/].

Tavoitteena on saada ainakin 30 ilmoittautumista, joten toivottavasti kaikki tulevat mukaan! Kongressista kannattaa puhua myös kerhoilla, turnauksissa ja muualla, missä gon pelaajia näkee. Kaikille löytyy tekemistä ja mitä enemmän järjestäjiä saadaan mukaan, sitä sujuvammin ja paremmin koko kongressi järjestyy.

!Ilmoittautumisen tilanne

Tällä hetkellä (1.7.2010) kongressiin on ilmoittautunut 49 järjestäjää.