!Kallio-gon synty
Kallio-go syntyi kaipuusta sunnuntaipelailuun Kallion baareissa. Keväällä 2011 paikaksi vakiintui kivenheiton päässä Kurvista sijaitseva Kustaa Vaasa, jossa peli-illat menestyksekkäästi jatkuivat elokuulle 2012 saakka. Kustusta tuli myös toukokuussa 2011 tiettävästi ensimmäinen baari Suomessa jossa on näytetty gota screeniltä. Darraklubi viihdytti Kallio-gota uskollisesti joka sunnuntai. Pikkuhiljaa rakkaassa Kustussa pelailevat rupesivat kuitenkin kaipaamaan hieman rauhallisempaa peliympäristöä ja tutustuivat samalla kadulla sijaitsevaan Kultapalmuun. 

Kultapalmun viikoittainen peli-ilta siirrettiin YliGon kerhohuoneelle syksyllä 2014. Kalliossa ei siis ole säännöllistä peli-iltaa tällä hetkellä.

!Peli-illat.    Huomio! Katso Ajankohtaista kohdasta peli-illan sijainti.
Kultapalmu on pieni ja rauhallinen paikka osoitteessa Vaasankatu 4. Pöytiä on melko vähän, mutta omistaja on luvannut varata tarvittaessa pöytiä käyttöömme jos katsomme parhaaksi niitä pyytää. (Toistaiseksi varauksia ei ole nähty tarpeelliseksi tehdä.) 

!Pelivälineet Kalliossa

YliGon pelivälineet Kultapalmusta on siirretty kerhohuoneelle. Kallion baareissa ei tällä hetkellä ole yhtään YliGon settejä.