Voisiko Kanpain kerholuokittajia jotenkin uudistaa? Välillä tuntuu ettei heistä kukaan käy TTGoK:n peli-illoissa. Tämän lisäksi esimerkiksi 3 dan ei saa yhtään parempaa korotusoikeutta olemalla kerholuokittaja. Minulla taitaa olla tällähetkellä kerholla aktiivisesti käyvistä korkein luokitus (1 kyu) ja se riittää vain 8 kyuksi korottamiseen. Tietysti vielä parempi vaihtoehto olisi, että dan- pelaajat alkaisivat käydä ahkerasti myös TTGoK:n peli-illoissa...

--Arto J


Olen osittain samaa mieltä, että Tampereen Go-toiminta pyörii ehkä liiaksi TTY:n ympärillä. En tiedä TTY:n opiskelijoiden ulkopuolelle jäävän Go-populaation määrää Tampereella, mutta TTgoK:n peli-illoissa on nähty kasvavassakin määrin lukiolaisia ja ammattikoululaisia sekä sekalaista muuta kansaa, jolle lukkojen takana oleva peli-ilta on harmittava juttu. Pääseehän sinne joo kun joku avaa ja ennen 18, mutta epäilisin että kolmas paikka Tietotalon ja Konttorin lisäksi olisi suurestikin tervetullut asia, jota voisi piakkoin olevissa Kanpain ja TTgoK:n kokouksissa hieman käsitellä, jos vaikka jollakin olisi ideaa mistä moista paikkaa voisi etsiä. Itselläni on auto käytössä ja sillä pääsisi vähän kauemmaksikin Hervannasta autolastillinen porukkaa jos intoa löytyy jos/kun joskus asia tulee ajankohtaiseksi. 

Samoin tekee mieli ottaa kantaa Arton yllä olevaan asiaan. Vaikka en ihan joka peli-illassa itsekään käy, mutta harvoin illoissa käy luokittajiksi kelpaavia henkilöitä. Että pistäkääs Artolle pari kiveä lisää luokitusta tai pistäkää pystyyn Luokitus-Iltama tyyppinen ratkaisu, että vaikka kuinka kivuliasta tahansa se onkaan, niin esim 2-3 viikon välein olisi yksi peli-ilta, missä olisi etukäteen ilmoitettu Luokittajaksi kelpaava kierrätettävä henkilö Teemu/Tuomo/Markku linjalta. Kerran 6-8:ssa viikossa peli-illassa käyminen ei luulisi luonnolle käyvän, voin jopa maksaa bensat tai noutaa paikalle että moinen tapahtuisi. Tai vaikka anomalla etukäteen sovittuna kertana kerran 2-5vk välein mutta että moinen vaihtoehto olisi. 

--Kimmo P 10.11.

Tampereen kerholuokittajiksi oli nimetty Markku Jantunen, Kari Visala ja Pekka Wallendahl. Ajankohtaiseksi on näköjään tullut ainakin kahden ensiksimainitun korvaaminen aktiivisilla korkeimmin luokitetuilla henkilöillä, jotka kerho-illoissa olisi aina maksimaalisesti oikeuksia.

-- Markku Jantunen, 10.11.

Jos TTGoK ja Kanpai ovat erillisiä, niin miksi Kanpailaisten pitäisi käydä teekkareiden peli-illassa eikä päinvastoin? Onko riviteekkareille _niin_ mahdotonta toimia oman koulunsa ulkopuolella? Kyllä niitä korotuksia luulisin Kanpain peli-illasta saavan jos vaan pärjää riittävän hyvin.

Kerholuokittajien järkeistäminen aktiivipelaajiin on ilman muuta fiksu homma, ei siinä mitään. Jos luokittajat eivät yleensä ole paikalla niin tottahan asialle pitää jotain tehdä.

Uuden peli-illan perustaminen on sekin erinomainen ajatus, ehkä aika on lopultakin kypsä sille että muutakin Tamperetta ajateltaisi. Siihen vaan tarvitaan paikka. Jos joukossa on riittävästi nuoria, voi tilan saada esmes nuorisokeskukselta (kai Tampereellakin sellainen on,) tai työväenliitolta (taimikäsenytonkaan.) Mutta sopivan tilan löytäminen käytännössä sanelee sen, että voidaanko sekä milloin ja missä.
-- DonOlli 12.11.