Ruotsalaisen kuvan [(katso) |http://h61n1fls31o933.telia.com/go/goclubs_finland.jpg] mukaan Tammisaaressakin on kerho.
-- [Matti] 10.5.2005


Siellä asuu ainakin senniminen pelaaja kuin Dick Lampinen, 4 kyu. Hän oli pelaamassa Toyota Tourissa ja käy käsittääkseni aktiivisesti myös Ruotsin turnauksissa.

--Suvi

----
Siirsin tääne keskustelua [Kerhot]-sivulta.

Lienee huomionarvoista, attä senioripelaajat eivät erityisesti välitä kuka/missä pelaa, vaan yrittävät tukea _kaikkea_ toimintaa miten vain pystyvät. Joitakin vuosia takaperin (silloin kun meikäläinen oli aktiivi) tätä tehtiin järjestämällä turnauksia ja ekskursioina, nykyjään en sitten tiedäkään.

Yhtä kaikki, piilokerhot ja uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita, eikä vasta-alkaneisuutta kannata millään tavoin hävetä. 

-- Olli Lounela (seniori :), 5.11.2002

----

Minä olen ainakin viivana exculla, jos kaappigonpelaajat jostain päin Suomea tai Suomen
lähialueilta katsovat asiakseen minut kutsua. Jokainen uusi piste Suomen go-elämän 
kartalla saa minut leijailemaan ilosta kuin heliumpallo.

-- Markku Jantunen, 8.11. 2002

----
Eli nyt kaivataan pelaajia järvenpäästä / järvenpäähän MAHDOLLISEN Go-Kerhon alottamiseksi!

-- Sami Kurvinen ( NikkiLoveGod ), 22.3.2005

----
Olen menossa suorittamaan asevelvollisuutta Säkylään 11.7.2005 ja olisin kiinnostunut pelaamaan muiden go-pelureiden kanssa go:ta vapaa-aikana vaikka Sotkussa tai ihan kerhossakin. Eli kaikki Säkylään menevät (tai siellä jo olevat) ilmoitelkaahan vaikka joko [Säkylä]-sivulla tai [minulle|Mortal] että voisitte ehkä tulla pelaamaan! :)

Tein tässä samalla paikkakuntalistan jälkeen intti/sivari -osuuden. Tämän voisi tosin ehkä hoitaa ihan vain paikkakuntakohtaisesti ilman erityismainintaa täällä mutta olkoon nyt aluksi näin.

-- [Mortal], 30.06.2005

----

Itä-Vantaalla on ollut jonkun verran hiljaista viimevuosina. Jos tähän saisi jonkun sortin muutosta esim. peli-illan muodossa niin olisi aika hyvä. Ei aina tarvitsisi lähteä Helsingin puolelle.

-- [Hiridur], 3.04.2006

Mietin ite samaa tossa vuos takaperin, mutta en sillo tienny, että Itä-Vantaalla on edes ylipäätään pelaajia todistettavasti niitä kuitenkin näyttäisi olevan. Olisihan se kyllä mukava kun ei tarvitsisi aina iha keskustaan saakka pelaamaan. Onko jotain paikkaa pelaamiselle mietittynä ?

-- Aleksi Pakarinen 4.4.2006

Asustelen myös Itä-Vantaalla (Koivukylässä). Minulla, kuten varmaan monella muullakin vantaalaisella on se tilanne, että Helsingissä käydään töissä / opiskelemassa, joten arkipäivisin peli-iltoihin ei tarvitse lähteä kaukaa Vantaalta vaan peli-iltaan siirryttäessä vaihdetaan vain kaupunginosaa. En silti pistäisi vastaan, jos Itä-Vantaallekin yritettäisiin saada yksi peli-ilta ja varmaan siellä silloin tällöin saattaisin käydä. Mahdollisia päiviä, jotka eivät mene muiden vantaalaisia kiinnostavien peli-iltojen kanssa päällekkäin, ovat ainakin torstai ja lauantai. Tikkurila lienee yhteyksien kannalta paras paikka, joten jos peli-illalle löytyy joku puuhamies, pelipaikkaa voisi etsiä juuri Tikkurilasta ja pyörittää peli-iltaa kokeellisesti muutaman kerran ja katsoa, miltä homma sen jälkeen näyttää.

-- [JanneNikula], 5.4.2006

Kun tästä saattaa (toivottavasti) tulla pitempikin keskustelu, teen ihan sivun [Itä-Vantaa]lle.. :)

-- [Hiridur], 6.4.2006----

Hello 
new search engine:<a href="http://itlalysesso4you.reallifelog.com/archive/25299/">occupazione suolo pubblico silenzio assenso comune roma</a> 
Thank you

--[Rastrapovichus|http://mycoolitaly.reallifelog.com], 09-Jan-2007