[Avautuminen|SuomenGoLiittoAvautuminen] pahasti aiheen sivusta. -Esa


Kaipaisin hiukan tarkemmin ajatuksia tästä. Mitä kaikkia turnauksia / häppeninkejä tämä toimikunta voisi ajatella järjestävän vuosittain? Käsittääkseni moni nykyturnauksista on paikallisten kerhojen järkkäämiä, ja tätä ei varmaankaan olla muuttamassa? -TuomoK 21.3.


Liiton vastuulla lienee enemmän tai vähemmän seuraavat tapahtumat: SM-kisat, Kisei, PM/EM-kisat, Kesäleiri. Mahdollisesti opettajien vierailut järjestelyineen voisivat olla luonnollinen osa. 
Lisäksi paikalliset turnausjärjestejät voisivat ottaa yhteyttä mm kalusto, tuomarointi ja muissa järjestelyihin liittyvissä ongelmissa. Eli nähdäkseni toimikunnan rooli olisi tehdä ja auttaa isoissa, kansainvälisissä ja ei-kenenkään tontille osuvissa tapahtumissa. Ja lopultahan osanottajat muokkaavat toimintamuodon resusseilleen mahdolliseksi.

Itse näen tässä myös liiton hallinnollisen ja toiminnallisen osuuden selkeyttämistä.

-- JariK 21.3.

Hommat kiinnostavat, mutta toimikuntaan (hyi helevetti ku virallinen nimi) en lähde. Koulutus ok, avustaminen ok, järjestely ei nappaa. Voin kovinkin mielelläni vastailla osaamiseni verran turnausjärjestelyihin ja paritukseen liittyviin kysymyksiin, mutta en lähde "toimikuntaan", josta minut saatetaan puolipakolla nakittaa. Hyvä idea kyllä, kannatan lämpimästi.

--[Tapio|TapioVuorinen] 29.3.

Olisiko hyvä idea tehdä toimikunnalle Asiantuntija-lista, johon toiminnasta kiinnostuneet, mutteivat toimikuntailusta, voisivat laittaa itsensä ja asiat joissa heitä saa vaivata. Ideana olisi jossain määrin keskittää tieto, mitä kaikkea osaamista on.

-- JariK 9.5.

Kyllä. 

-- [Matti] 10.5.2005