Tänne voi kerätä linkkejä markkinointimateriaaliin ja -ohjeisiin.

* [Materiaalia Lapsille] sisältää pääosin ajatuksia ja pohdintoja.

Ulkomaista materiaalia

* [AGA promotional kit|http://www.usgo.org/promotion/PromotionalKit.html] sisältää kaikennäköistä esimerkkiä.
* [Wikipedia|http://en.wikipedia.org/wiki/Go_%28board_game%29] sisältää joitakin public domain kuvia gosta.

------
!!Laurin tuotoksia

!Esite
Suomenkielinen go-esite on useampana versiona.
* Atari-go esite (2013-11-16) [A5 painotalolle (1.4MB)|http://gowrite.net/esite_A5_4.pdf] ja  [A4 tulostimelle (400KB)|http://gowrite.net/esite_A5_4_valmis.pdf]. Huom! Etusivun kuvissa on pienet marginaalit, joten ne saattavat leikkantua; tämä ei sinällään haittaa. Päivitys: Hactar linkin lisäys.
* Perinteinen (ei-atarigo, 9-3-2008) [A5|http://gowrite.net/esite_A5_3.pdf] ja [A5 taitettuna A4:lle|http://gowrite.net/esite_A5_3print.pdf]: A5 etusivu on go esittelyä, ja lopuilla sivuilla gon säännöt luettavalla fontilla. Jos tulostat näitä kaksipuoleisina, niin tarkista tulos ennen monen kopion ottamista. Verkosta ladatessa Acrobat reader saattaa aluksi näyttää fontit huonosti, mutta tämä korjautuu itsekseen.
* Hieman vanhempi [kaksipuolinen A4|http://gowrite.net/esite_A4_4.pdf]: Etusivulla esittelyteksti, kääntöpuolella säännöt pienellä printillä. tekstissä joitakin tunnettuja virheitä, korjaan luultavasti joskus.

Tarkoitukseni on tehdä esitteestä tarpeen mukaan muunnelmia. Jos ideoita/tarpeita on, niin kertoilkaa [Minulle|LauriPaatero]. Jos tarvitse versiota sponsoriteksteillä, ota yhteyttä.

!Presskit

Työn alla on [materiaaliapaketti lehdistölle|http://gowrite.net/presskit]. Tähän voi viitata (tai laittaa mukaan) kun tekee tiedotteen go-tapahtumasta. Näin samaa taustamateriaalia ei tarvitse aina kirjoittaa uudestaan. Olen yrittänyt sisällyttää materiaaliin vähintään lyhyesti mediaa tavallisimmin kiinnostavat asiat.

Materiaali sisältää valokuvia, taustaa gosta sekä säännöt. Atari-gon säännöistä on ytimekäs selitys esimerkiksi go-artikkelin oheen laitettavaksi.

Ideat/kommentit asian tiimoilta ovat tervetulleita.

(Presskit on normaali tapa antaa perustiedot toimittajalle jo ennen tapahtumaa ja/tai haastattelua, jolloin haastattelussa ei tarvitse käydä niin paljon yleisesti tunnettuja faktoja läpi. Presskit on toimittajalle helppo tietolähde, koska siitä voi lainata suoraan ilman mitään viittauksia tai copyright selvityksiä.)

------