!!Mikä vois mennä pieleen? 2012

Mikä vois mennä pieleen? 2012 on rento tasoitusturnaus, joka järjestetään 11.-12.2.2012 Helsingin keskustassa sijaitsevassa [Bar Chaplinissa|http://www.barchaplin.fi/index.php]. Turnaus on avoin kaikille täysi-ikäisille pelaajille ja sopii myös aloittelijoille.


[Ilmoittautuminen|Mikä vois mennä pieleen 2012 Ilmoittautuminen]


[Tulokset|Mikä vois mennä pieleen 2012 Tulokset]


[Talkoolaiset ja keskustelu|Mikä vois mennä pieleen 2012 Keskustelu]


!Infotiedot

* 6 kierrosta
* McMahon-turnaus täysin tasoituksin, kuitenkin maksimissaan 9 tasoituskiveä. Turnauksen voittaja määräytyy ensisijaisesti voittojen määrän perusteella. Palkintojen jakamisessa käytetään tarvittaessa myös mms/sos/sosos -vertailua.
* Komi 6,5 valkealle, tasoituspeleissä 0,5. 
* 25 minuutin pääaika ja jokaisesta siirrosta 12 sekuntia lisää. (Fischer)
* Turnauksen palkintoina on 3 lahjakorttia Bar Chapliniin, käsin tehdyt kivikupit sekä kirjoja. Vapaat palkinnot jaetaan viidelle parhaiten sijoittuneelle siten, että palkinnon saa valita sijoitusjärjestyksessä. Lisäksi 4 kirjaa jaetaan seuraaviksi sijoittuneille kyupelaajille, sekä vielä kaksi tuplakyupelaajille. Palkintoja voi saada vain yhden / henkilö.
* Kirjat: Tesuji, 38 Basic Joseki, Lessons in the fundamentals of go, Proverbs, Life and death in Chinese Characters, Life and death by the numbers, sekä tuplakyuille varatut Go - taitopelin perusteet, ja 100 Tips For The Amateur player 1
* Turnausmaksut sisältävät lipukkeen jolla saa yhden kahvin / teen / limun / häppärioluen: 
**Ensimmäistä kertaa turnauksessa olevat 3 euroa
**Kyupelaajat 6 euroa
**Danpelaajat 8 euroa
*8k-30k pelaajille pyritään tarjoamaan mahdollisuus saada halutessaan yksi pelikirjaus ja vahvemman pelaajan kommentit pelistä. Läpikäynnit sovitaan jonkin peli-illan yhteyteen tai KGS:ään.
*Turnaus ei ole EGF-luokittettu, nilkit ei siis vie gorreja.
*Turnauksen maksimiosallistujamäärä on 38 pelaaja.

!Aikataulu


!Lauantai 11.2.2012\\

12.00 baari aukeaa\\

12.00-12.20 ilmoittautuminen\\

12.40 1. kierros\\

14.40 2. kierros\\

(tauko)\\

17.00 3. kierros\\!Sunnuntai 12.2.2012\\

12.00 baari aukeaa\\

12.30 4. kierros\\

14.30 5. kierros\\

(tauko)\\

17.00 6. kierros\\

palkintojen jako 


!Huomioitavaa
*[Bar Chaplin|http://www.barchaplin.fi/index.php] sijaitsee [Mannerheimintie 6:ssa|http://www.barchaplin.fi/index.php/yhteystiedot], Svenska Teaternia vastapäätä. Ikäraja baariin on 18, varauduthan henkkarein jos olet nuori. Alaikäisen osallistumisesta turnaukseen voi neuvotella, mutta sen tulee tapahtua etukäteen. Ole yhteydessä turnauksen [järjestäjään|Aura Tamminen]. 
*Turnaus järjestetään anniskeluravintolassa, joten omia juomia (edes alkoholittomia) tai ruokia ei saa tuoda paikalle. Siivotaanhan myös jälkemme ja käyttäydytään hyvin kiitokseksi että saamme käyttää paikkaa. Baari on iloinen jos käytämme myös ravintolan tarjoiluita hyödyksi. Keskeiseen sijaintiinsa nähden baari [ei ole kalleimmasta päästä|http://www.barchaplin.fi/index.php/janoisille], ja siellä on myös häppäri molempina päivinä (3e) kello 12-19. 
*Varsinaista ruokataukoa ei ole, mutta päivän toisen ja kolmannen kierroksen välissä on hieman pidempi väli. Chaplinista saa toasteja ja nachoja pikkunälkään. 
*Muutokset järjestelyissä ovat mahdollisia.


Turnauksen järjestää YliGo, ja pääjärjestäjänä toimii [Aura Tamminen|Aura Tamminen].