Tulipa tuossa mieleen semmoinen ajatus, että kiinnostaisiko naispelaajia lähteä jonain viikonloppuna mökille pelailemaan ja viihtymään? Yksi vaihtoehto olisi vanhempieni mökki Perinkäällä. Nukkumapaikkoja tuolla on sisällä 7, sen lisäksi voisi sitten harkita patjoja lattialle tai telttoja.Itselleni sopii tällä hetkellä melkein mikä viikonloppu vain (kunhan ei kongressin eikä kesäleirin päälle mene), esimerkiksi 13-15.6. Ircissä puhuttiin mm. Susannan kanssa siitä, että silloinhan voisi vaikka pitää parigo:n SM-kisatkin. Löytyykö kiinnostuneita? Pistäkää tälle sivulle nimenne lisäksi mahdollisia viikonloppuja mitkä sopivat. Ja jos tulee parempia paikkaideoita niin kertokaa toki :)

[Suvi|SuviLeppänen]

----

Kiinnostaisi kyllä, kun en Herralaankaan pääse. Ja 13.-15.6. passaa mainiosti. 

[Susanna|SusannaPirttikangas]


----

Hyvä ja kannatettava ajatus. Omaa osallistumistani en vaan osaa lupailla, ainakin juuri kyseinen viikonloppu 13.-15.6. on varsin huono, kun meidän perheen pää on silloin (kuten myös edellisviikonloppuna) Japanissa MM-kisoissa ja olen yksinhuoltajana. Toisekseen 15.6. meillä vietetään myös 3-vuotissynttäreitä. Eli ainakaan meidän pari-go -osallistuminen ei onnistuisi, ja eiköhän SM-turnauksen ajankohta pitäisi sopia (tai ainakin hartaasti toivoisin!) reilusti etukäteen. Missäs päin on Perinkää? Meilläkin on mökki, sijaitsee Sysmässä, ja siellä on pelattu kerran pari-SM:t. Majoituskapasiteettia jokseenkin saman verran. Vaikea vaan ehdotella parempia ajankohtia, kun kesä on mukamas niin lyhyt ja kaikenlaista haluaisi ehtiä... Aplodit kuitenkin sulle Suvi, kun heitit hienon idean kehiin!

Sari 1.5.03

----

Perinkää on Tampereen ja Lahden välimaastossa, Lammin lähellä. Sysmäkin kuulostaa ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta. Onko vieressä järveä? Perinkäällä ei. Ajankohdan miettiminen on kieltämättä vaikeaa, mutta yritetään saada sovittua joku, mikä kävisi mahdollisimman monelle :) 

[Suvi|SuviLeppänen]