!!PariGo SM 2018

__Turnaus peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi__

Pari-gon SM-kisat 2018 järjestetään 6.-7.10.2018 Jyväskylän Kortepohjassa. Osoite on __Taitoniekantie 9__. 

Jyväskylän keskustasta matkaa Kortepohjaan on noin kolme kilometriä. Bussi 18K pysähtyy pelipaikan viereen. Pelipaikan lähettyvillä on parkkipaikkoja.  Turnauksen järjestää Tengen ry ja Marko Silokunnas (puh. +358505215429, email: etunimi.sukunimi@gmail.com).

Koska kyseessä on SM-turnaus, osallistujilta vaaditaan Suomen go-liiton jäsenyys. Lisäksi parista vähintään toisella on oltava Suomen kansalaisuus. Nämä rajoitukset perustuvat liiton syyskokouksen 2010 päätöksiin. Tänä vuonna Suomella ei ole tämänhetkisten tietojen mukaan (18.8.2018) edustuspaikkoja pari-gon mm-kisoihin.

Pelipaikan vierestä löytyy myös [Ravintola Rentukka|https://www.semma.fi/ravintolat2/muut/ravintola-rentukka/], jossa on lounastarjoilu launtaina ja sunnuntaina. Opiskelijoille 2,60€, muille 7,90€.

!Säännöt

Pari-go mies-nais-parein, Nihon Ki-in japanilaiset säännöt 1989, EGF:n turnaussäännöt 2007. Turnauksen formaatti riippuu osallistuvien parien määrästä seuraavasti:

* 2-4 paria: round robin
* 5- paria: sveitsiläinen 

!Keskustelua 

Täällä on näemmä melkoinen pelaajapula. Mitä väki tuumaisi siitä, että pelattaisiin kisa yksipäiväisenä sunnuntaina? Pääsisikö silloin useampi pari paikalle? Ainakin itselleni tuo tekisi merkittävän eron. --[Suvi|Suvi Rovio]

Yksipäiväisyys voisi sinänsä sopia, mutta juuri tuolle viikonlopulle meille tuli menoa myös Turkuun. --Sari

Perutaan turnaus tämän vuoden osalta perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kokeillaan ensi vuonna yksipäiväisenä jos sillä saataisiin paremmin väkeä paikalle. --Marko