Suomen Go-liitto ry:n hallituksen päätös tiedoksi:

Vuoden 2006 SM-II-karsinnan järjestys sijoille 4.-6., jota käytetään vuonna 2007 SM-II-karsintaan pääsemiskriteereiksi, on julkaistuista tuloksista poiketen sisääntulojärjestystä käyttäen:

4. Esa Seuranen, 3 dan\\
5. Mikko Siukola, 2 dan\\
6. Miika Nikula, 3 dan

Nämä pelaajat ovat siis selvittäneet itsensä SM-II-karsintaan 2007.

Ari-Pekka Perkkiö, 1d, pääsee SM-II-karsintaan 2007 Suomen Go-liiton hallituksen optiolla.

-- Vesa Laatikainen, Suomen Go-liitto ry:n tiedottaja 23.8.2007

Asianomaiset voisivat laittaa ilmoittautumislinkin suoraan turnauskalenteri -sivulta kuten normaalikäytäntö on ollut. Itsekin luulin, ettei vielä voi ilmoittautua. Mitään takarajaa ilmoittautumiselle ei voine hyvällä omatunnolla asettaa ennen kuin tuo linkki on ollut toiminnassa kohtuullisen ajan...

- Kare Jantunen 25.8.2007

Onko turnauspaikan lähistöllä kohtuuhintaista tai ilmaista parkkitilaa?

-- Markku, 3.9. 2007

Lähimmät ilmaiset parkkipaikat taitavat olla Kaisaniemenrannassa, jonne on noin kilometri uudelta. Kohtuuhintaista parkkitilaa ei taida olla. 

-- Jaakko Sä, 3.9.2007

Voi olla ehkä hyvä sanoa etukäteen, että viimevuotisia pelitiloja, jotka soveltuvat gohon luonnostaan erinomaisesti, ei saatu turnausviikonlopulle varattua. Koska turnaus haluttiin juuri tälle viikonlopulle, piti sitten keksiä jostain joku muu tila ja niinhän sitten keksittiin. Pelitilan pöytä- ja tuoliratkaisut voivat kuitenkin olla vähän kummallisia, kun pöydät on pitänyt haalia jostain muualta mistä ne vaan saa. Peliympäristö on siis kyllä periaatteessa ihan asiallinen ja turnaukselle soveltuva, mutta vähän omituiselta se saattaa paikoitellen vaikuttaa.

-- Janne, 12.9.2007