!!Puhelinilmoittautuminen gon SM-kilpailuissa 2013

SM-kilpailussa on otettu käyttöön puhelinilmoittautuminen turnausta edeltävänä iltana SM II-karsintojen ja SM-sarjan osalta. Puhelinilmoittautumisen tehtävä on varmistaa osallistuminen ja toimia rajaviivana [sanktioiden|SMSanktiot2011] soveltamiselle. Kun puhelimitse varmistaa osallistumisensa, osallistuminen on siitä lähtien sitova ja koko turnaus on pelattava loppuun SM-systeemin sääntöjen mukaisesti.

!Ajankohdat

SM II-karsintojen puhelinilmoittautuminen järjestetään __perjantaina 11.10.  klo 17:00-19:00__. Varapelaajiin otetaan yhteyttä klo 19-21 välisenä aikana. Katso numero [turnauksen|SMIIKarsinta2013] sivulta.

SM-sarjan puhelinilmoittautuminen järjestetään __torstaina 7.11. klo 17:00-19:00__. Varapelaajiin otetaan yhteyttä klo 19-21 välisenä aikana. Katso numero [turnauksen|SM-sarja2013] sivulta.

Järjestäjien numerot, joihin puhelinilmoittautumiset soitetaan, löytyvät kulloisenkin turnauksen sivuilta.

SM I-karsinnoissa, finaalissa ja playoffissa ei ole puhelinilmoittautumista.

!Kaikille osallistujille pakollinen

Kaikkien osaturnauksen pelaajien on varmistettava osallistuminen puhelimitse ylempänä ilmoitettavana ajankohtana. Tämä pätee jokaiseen osaturnaukseen erikseen eli puhelinilmoittautuminen on tehtävä kahdesti, jos pelaa II-karsinnoissa ja sarjassa.

Jos puhelinilmoittautumisen __unohtaa__ tehdä ilmoitettuna ajankohtana, tulkitaan unohtaminen samoin kuin ilmoittautumisen peruminen. Myös tietoisesti ilmoittautumatta jättäminen tulkitaan perumiseksi eikä se ole kiellettyä tai paheksuttavaa.

!Viimeinen mahdollisuus perua osallistuminen

Puhelinilmoittautumisen yhteydessä voi perua osallistumisensa SM-kilpailuihin mistä syystä tahansa. Syytä ei ole edes pakko ilmoittaa. Itse asiassa on jopa __suositeltavaa__, että osallistuminen peruutetaan, jos kärsii sairaudesta, stressistä tai vaikka vain pelimotivaation puutteesta. Tilalle löytyy motivoituneita varapelaajia, joten osallistumisen perumista ei tarvitse hävetä tai selitellä.

!Varapelaajat

Varapelaajien yhteystietoja otetaan ylös aiempien vaiheiden ilmoittautumisten yhteydessä. Kun jonkun turnauksen puhelinilmoittautuminen päättyy, aletaan peruutuspaikkoja välittömästi täyttää varapelaajilla.

Halukkaiden varapelaajien on pystyttävä vastaamaan aiemmassa turnauksessa ilmoittamaansa puhelinnumeroon ylempänä ilmoitettuina ajankohtina. Jos mahdolliseen varapelaajaan ei saada yhteyttä noin 15 minuutin kuluttua ensimmäisestä soitosta, siirrytään aina seuraavaan varapelaajaan, kunnes riittävä määrä pelaajia on löydetty.

Varapelaajat voivat luonnollisesti kieltäytyä paikasta.

!Sanktiot käytössä puhelinilmoittautumisen jälkeen

SM-turnauksen [sanktioita|SMSanktiot2011] aletaan soveltaa otetaan puhelinilmoittautumisen jälkeen. Kun pelaaja on vahvistanut osallistumisensa puhelimitse, poissaolot ja peruutukset eivät siis enää ole hyväksyttäviä ilman hyväksyttävää syytä.