!!!Sponsorien hankkiminen kongressille

Euroopan go-kongressi 2010 tarvitsee sponsoreita. Tämän sivun tarkoitus on auttaa ketä tahansa pelaajaa ottamaan yhteyttä yritykseen, joka mahdollisesti haluaisi mainostaa go-kongressin avulla ja vastineeksi sponsoroida go-kongressia. Jos uskot, että voisit ottaa yhteyttä johonkin yritykseen, ota yhteyttä kongressin toiseen sponsorivastaavaan Mikko Salmiseen (mikko PISTE o PISTE salminen AT uta PISTE fi. Jos jokin tietty mainostila myydään, siitä tulee merkintä tälle sivulle.

!! Mitä voimme tarjota ja mitä pyydetään

Euroopan go-kongressi on suuri tapahtuma, joka saa kohtuullisen määrän mediahuomiota sekä kotimaassa että ulkomailla, varsinkin kaukoidässä. Luultavasti go-kongressi pääsee televisioon ja japanilaisessa lehdessä ''mikäsenniminytolikaan'' on aina muutaman aukeaman juttu värikuvineen ja turnaustuloksineen.

! Mainospaikat

Tässä esimerkkejä myytävistä tuotteista ja mainospaikoista. Hinnoista voi kysellä Mikolta, ks. osoite ylhäällä.

* __Peruspaketti__: sponsorin logo tulee näkyviin ainakin kongressin www-sivuille, julisteen viimeiseen versioon ja bulletiniin. Tämän voi myydä usealle firmalle.
* __Mainos kongressibulletinissa__ (keskeinen niille firmoille, jotka haluavat kongressikävijät asiakkaikseen). 
* __Kifupaperi__ Kongressin oma kifupaperi on erittäin pitkäikäinen mainos, joka leviää kaikkiin maihin, joista on osanottajia. Myydään vain kerran.
* __Lakana turnauspaikalle__ Soveltuu mainostajalle, joka haluaa erityisnäkyvyyttä kongressikävijöiden keskuudessa.
* __Rekryständi__ Jotkut firmat ovat kiinnostuneita ihmisistä, joita on erityisen paljon gonpelaajien joukossa. (Paljon esim. IT-alan ihmisiä ja matemaatikkoja, joilla kiinnostusta kaukoidän kulttuuriin)
* __Kongressi nimetään sponsorin mukaan__ Ei myynnissä tällä hetkellä, koska kongressin nimi on kenties jo myyty.


!! Sponsorin hankkija osallistuu kongressiin ilmaiseksi!

Jos pelaajan onnistuu hankkia sponsorointisopimus, joka on tonnin väärtti tai kalliimpi, pelaaja saa osallistua kongressiin ilman maksua.