!!!Tampereen mestaruus 2019

Oiva Moisio on Tampereen mestari 2019. Tämä oli jo kolmas vuosi putkeen Tampereen mestarina. Onnea!
Tulokset:
http://challonge.com/TreMe2019

!!Turnausformaatti

Tampereen mestaruus-cup 2019 pelataan tuplaeliminaatio-cup muodossa. Kysymyksessä on siis cup-turnaus, jossa hävittyään pelin pelaaja putoaa häviäjien cupiin ja siinä hävittyään ulos koko turnauksesta. Lopuksi voittajien ja häviäjien cupeissa on jäljellä molemmissa yksi pelaaja, jotka pelaavat finaalin. Finaalissa on yksi tai kaksi peliä. Finaalin voittaakseen voittajien cupin voittaneen tarvitsee voittaa vain yksi peli, kun taas häviäjien cupin voittaneen tarvitsee voittaa molemmat pelit(eli turnauksessa saa hävitä yhden pelin, toisen pelin hävittyään tippuu turnauksesta). Esijärjestys määräytyy ensijaisesti luokituksesta, toissijaisesti GoR:sta (luokitus ja GoR tarkistetaan 20.10.2019). Parituksen ja turnauskaaviot hoitaa Challonge -sivusto.


!!Turnaukseen ilmoittautuminen

[Ilmoittautuminen|https://www.suomigo.net/wiki/Treme19Ilmoittautuminen] päättyy kello 21:00, 20. lokakuuta. Turnaus on avoin kaikille Tampereella tai Tampereen seudulla asuville (käytännössä tämä tarkoittaa Pirkanmaata). Turnaus on ilmainen.
Aikataulu:Paritukset ilmoitetaan viikottain keskiviikkoisin klo 09:00 mennessä. Ensimmäinen paritus ilmoitetaan 21.10.2019 Turnauksen pelit pelataan paikassa ja aikana, jonka paritetut pelaajat sopivat keskenään. Pelit on pelattava viimeistään paritusviikon Sunnuntaina. Jokaisen parituksen jälkeen pelaajat ovat velvollisia keskenään sopimaan pelipaikan ja ajan. Mikäli pelaajat eivät tätä sovi niin silloin peli pelataan Olutravintola Konttorissa Sunnuntaina klo 20:00 alkaen. Jos toinen pelaajista ei ilmesty paikalle 30min sovitusta ajankohdasta, katsotaan hänen hävinneen luovutuksella. Mikäli kumpikaan pelaaja ei tule paikalle niin parittaja ratkaisee voittajan nopalla ja kirjaa tulokset näin arvotun mukaisesti.
Huom! SM-karsintojen takia 28.10 - 3.11 kierroksien pelaamiseen varataan toinen viikko eli toinen kierros pelataan 28.10 - 10.11 välisenä aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa väli viikkoa.
Mikäli pelaajalle tulee ylivoimainen este minkä vuoksi ei voi pelata peliä deadlineen mennessä on hänen:1) ilmoitettava esteistä pelien pelaamiseen turnausjärjestäjälle.2) Sovittava vastustajan kanssa pelin pelaamisesta deadlinesta poiketen jatkoajalla (maanantaina tai tiistaina)  ja ilmoittettava tulokset tiistaina klo 23:59:59 mennessä.


!!Säännöt

Perusaika on 60 minuuttia ja lisäksi kanadalainen byo-yomi 25 kiveä viidessä minuutissa. Finaalipeleissä kuitenkin noudatetaan EGF:n A-luokan peliaikavaatimuksia, mistä syystä byo-yomi on 15 kiveä 5 minuutissa ja perusaika 60 minuuttia. Kaikki pelit ovat tasa-avauspelejä ja komi on valkean hyväksi 6,5 pistettä. Pelit pelataan laudalla kasvotusten. Netin kautta pelattuja pelejä ei hyväksytä. Pelit ovat EGF:n C-luokan pelejä finaalia lukuun ottamatta (finaalipelit A-luokkaa ja ne järjestetään sovitussa paikassa, tuomaroituna myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana). Turnaustulokset lähetetään EGF:n tietokantaan. Jos pelin aikana, jota ei live tuomaroinnilla pelata, tulee sääntöihin liittyvä epäselvä tilanne, jota pelaajat eivät pysty ratkaisemaan, tulee tuomariin ottaa etäyhteys puhelimitse sekä lähettää tällä kuva laudan tilanteesta. Säännöt ovat tavalliseen tapaan vuoden 1989 japanilaiset. Lisäksi käytetään EGF:n turnaussääntöjä vuosimallia 2007. Tuomarina toimii Juuso, Kanpain hallituksen muut jäsenet muodostavat vetoomuslautakunnan.


!!Palkinnot

Mestaruus-cupin voittaja on oikeutettu Tampereen mestarin 2019 arvonimeen ja saa lisäksi huikean kirjan palkinnoksi kerhon varaston kätköistä. 

!!Tulokset

Jokaisen kierroksen voittajan on ilmoitteva parittajalle sähköpostilla pelin tulos maantaina klo 9:00 menessä, jonka jälkeen parittaja kirjaa tuloksen asap challonge sivulle. Mikäli voittaja ei ilmoita tuloksia niin parittaja arpoo voittajan noppaa heittämällä. 


[Turnauskaavio ja paritukset|http://challonge.com/TreMe2019]
 
 
!!Yhteystiedot

TD Olli E 

email: ogeli89 miukumauku gmail pistecom 

Parittaja ja tuomari Juuso K 

email: juuso piste v piste koskinen miukumauku gmail piste com