Tänne voi laittaa ehotuksia majotukseen jne

Kämppä keskustasta

Jotain lentoja

Turnauksen kotisivut

Programme

NimiMatkapäivätMillä lentääMajoitusMuuta
1 Anttoni 27.5.-? Finnair: Meno klo 08:10 Cribs
2 Arto 27.5.-2.6. Finnair: Meno klo 08:10, Paluu klo 18:50 Cribs
3 Juippi 27.5-2.6. Tulo junalla Amsterdam Centraal 17:40, Paluulento 18:45 Cribs
4 Namii 28.5-2.6. Air Baltic: Meno klo 08:35, paluu klo 18:45 -

Vuoden 2013 turnauksen matkatarina muutamalla sanalla

Käytiin porukalla viime vuonna samassa turnauksessa. Se järjestettiin jo toukokuun alussa, joten majotuksen löytäminen oli helpompaa hyvästä hostellista. Tällä kertaa kuitenkin kyseinen hostelli oli varattu todella nihkeästi, joten päätettiin harkita apartmenttiä keskustasta.

28. päivä on blixtiturnaus huikeassa Bataviassa, jossa bissen hinta on alle puolet Kaislasta mutta laatu on sama. Turnaus pelataan takahuoneessa, joka on varattu kokonaan goonpelaajille. Alakerrassa on smoking room ja keittiö.

29. päivä on rapid. Viime vuonna se oli keskellä punaisten lyhtyjen aluetta, ja bisse maksoi 2 euroa. Tämän vuoden pelipaikasta ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa tietoa, joten se on todennäköisesti samassa paikassa kuin main turnaus.

6 kierroksinen main turnaus pelataan Euroopan go keskuksessa, mihin on about 15 min matka metrolla keskustasta. Viikon matkakortti maksoi muistaakseni vajaa 20e.

-Anttoni 17.3.

Keskustelua turnauksesta, majoituksesta jne.

Eli kaikki reissusta kiinnostuneet voivat laittaa nimensä listaan. Ei siis olla vielä hankittu majoitusta Anttonin kanssa. Hankitaan heti, kun tiedetään, ketkä kaikki olisivat lähtemässä reissuun. Mitä nopeemmin tulee ilmoo, sitä parempi :)

-Arto 17.3.

Majoitukseen olis kiva saada nejäs tyyppi. Kannattaa ilmoo nopee, jos haluaa tulla samaan majotukseen.

-Arto 8.4.

Neljän hengen majoitus varattu, yksi mahtuu vielä. Sijainti on melkein aseman vieressä, mistä pääsee myös suoraan metroon ja Batavia on naapurissa (190 m).

-Anttoni 21.4.

Vuoden 2014 turnauksen matkatarina muutamalla sanalla

Vuoden 2014 Damin turnaukseen lähdettiin neljän hengen iskuryhmällä: Meijin, Pupukani, Namii ja Juippi. Majoituttiin neljän hengen Cribs-kämpässä (FP B&B) ihan ydinkeskustassa. Kämpästä löytyi 2 kpl kahden hengen huoneita, keittiö, vessa- ja suihkutilat, parveke ja erillinen aika tilava olohuone chillailua varten. Kämppä maksoi kuudelta yöltä kaiken kaikkiaan about 970 euroa, mikä ei meitsin mielestä ainakaan tuntunut liian hintavalta. Batavia ja lähin metro olivat molemmat about 200m päässä. Punaisten lyhtyjen alue oli ihan kivenheiton päässä. Kämppä olikin mielestäni täydellisessä paikassa. Täällä voisi ihan hyvin majoittua tulevienkin turnausreissujen aikana.

27. päivä lähdettiin Anttonin kanssa aamulennolla kohti Damia. Juippi tuli myöhemmin illalla junalla paikalle. Namii tuli seuraavana päivänä.

28. päivä pelattiin Batavian klassinen blixtiturnaus, jossa ei saatu suomalaismenestystä. Allekirjoittanut hävisi kaikki pelinsä ajalla. Peliajat olivat muistaakseni aika murhaavat, jotain 12 min absoluuttisen tyyppistä. Turnauksen järjesti ja paritti viime vuoden tapaan legendaarinen Peter Dijkema. Blizin voitti legendaarinen Cornel Burzo.

29. päivä pelattiin Rapid-turnaus Euroopan go-keskuksessa. Rapid pelattiin täysillä tasoituksilla ja puolen tunnin absoluuttisilla ajoilla. Nyt saatiin vihdoinkin suomalaismenestystä, kun sensei Juri Kuronen voitti rapidin täydellisellä suorituksella! Samaan aikaan rapidin kanssa pelattiin EuroPro-karsintaturnauksen pelejä, joten iso osa euroopan vahvimmista pelaajista ei voinut osallistua rapidiin. Tämä tietenkin helpotti Jurin rapid-urakkaa, mutta suoritus on silti erittäin kova.

30.5.-1.6. (pe-su) pelattiin pääturnauksen kuusi kierrosta. Kuten viime vuonna, tänäkin vuonna suunnilleen kaikki pelaajat pääsivät pelaamaan pelinsä huipputasokkailla laudoilla ja kivillä. Alakerran baari oli auki aamusta iltaan, joten olut- ja ruokatarjoilu toimi erityisen hyvin. Puolen litran olut maksoi 4,5 euroa, mikä oli ihan okei hinta. Baarin isolle terassille sai mennä polttelemaan, jos siltä tuntui. Pääturnauksesta ei saatu suomalaismenestystä. Minä ja Namii voitimme vain 2 peleistämme. Juippi voitti kolme peliä. Anttoni onnistui parhaiten. Anttoni otti neljä voittoa ja sai palkinnoksi Dictionary of Basic Tesuji -kirjan. Hyvä pupukani!

2.6. oli viimeiset chillailut keskustassa. Illalla lähdettiin paluulennolle Suomeen. Anttoni jatkoi matkaa kohti Rotterdamia frendilleen jatkochillailuja varten. Kaiken kaikkiaan koko reissusta jäi ainakin minulle huikean hyvät fiilikset.

- Arto 4.6.2014

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-20) was last changed on 04-Jun-2014 14:44 by Arto Heikkinen