Mikä on wiki? #

Tämä on wiki - sivusto jota kuka tahansa voi muokata. Voit kokeilla, miltä juttu tuntuu vaikkapa sivulla Hiekkalaatikko, ja sitten voit katsella sivua Tekstinmuokkaussäännöt. Myös sivu WikiEtiketti kuuluu ehdottomasti luettavien joukkoon. Muista, että tämä on yhteinen sivusto, joten jos näet roskaa tai muuta asiatonta, niin siivoa se pois!

Tämä wiki#

Tämä wiki onpi tarkoitettu suomalaisen go-elämän sosiaalirajoitteiseksi keskukseksi. Täällä voi vapaasti viilata pilkkua, jos toisen suomi ei kelpaa, tahi sitten puhua asioista pysyvämmin kuin IRCissä, tai nyysseissä.

Tämä Wiki pohjautuu Janne Jalkasen JSPWiki -moottoriin, ja on toteutettu kokonaisuudessaan Javalla. Sivujen layoutista vastaa Java Server Pages (JSP)-koodi, ja pohjalla asuvat Apache ja Tomcat.

Kannattaa käydä rekisteröimässä käyttäjätunnus, niin sen jälkeen sivuhistoriaan menee nimesi...

Kaikki sivut löydät sisällysluettelosta. Voit myös etsiä sivuja wikin hakutoiminnon avulla. Suomigo.net:in toimituskunnan (kyllä, sinäkin kuulut siihen) suosittelemat tämän wikin parhaat sivut.

Tämän wikin sisältöä kehitetään yhteisesti. Orvot sivut ovat sivuja, joihin mikään muu sivu ei viittaa ja puuttuvat sivut, sivuja, joihin viitataan, mutta joita ei ole vielä luotu. Voit auttaa tekemällä tärkeän sivun tai linkittämällä orvon sivun sopivaan paikkaan. WikiVikoja -sivulle voit kirjoittaa kommentteja vioista joita havaitset. Varsinaiset ehdotukset uusista asioista kannattaa laittaa sivulle WikiEhdotuksia. Kuinka luodaan uusi sivu?. Go-diagrammien luonti on varsin helppoa.

Ai niin, UTF-8:n käyttäminen tarkoittaa sitä, että jos haluat kirjoittaa japanin- tai kiinankielisiä merkkejä tekstin joukkoon, (囲碁) se onnistuu oikein mainiosti. Jotkin huonosti käyttäytyvät selaimet saattavat sitten sekoilla sivuja muokattaessa, mutta sille ei oikein mahda mitään.

Tilastotietoja käytöstä voi ihmetellä täältä. Bottien hidastamiseksi statistiikkaan tarvitsee käyttäjätunnuksen/salasanan, jotka ovat "gogo" ja "igo".

Wikin sivuista#

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-30) was last changed on 21-Jun-2016 09:04 by 88.115.146.33