This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Tervetuloa! - Welcome!#

Mitä on go? #

Olet saapunut suomalaisen go-elämän Internet-viihdekeskukseen: suomalaiseen go-wikiin www.suomigo.net.

Go-wiki toimii suomalaisten go-pelaajien tiedotuskanavana - nopeasti päivittyvät tiedotussivut, keskustelut ja tiedonkeräys perustuvat valistuneeseen anarkiaan, mutta Suomen go-liitto tunnustaa tämän yhtä lailla viralliseksi tiedotuskanavaksi. Gon pelaamisesta innostuneille go-wikin peli-ilta-, kerho- ja turnausinformaatio on paras mahdollinen tietolähde. Pelaajien luokituslista on myös virallinen.

Gosta tietoa etsiville go-wiki on tietopankki, josta löytyy informaatiota ja linkkejä tietoon gon alkeista huippupelaajien suurimpiin salaisuuksiin, suomalaisesta go-elämästä kiinalaisiin ihmeellisyyksiin ja kerhojen peli-iltojen järjestelyistä Suomen yhteyksiin kansainväliseen go-yhteisöön. Go-wikin tieto on suomalaisten gon pelaajien ajatusvirtaa, jatkuvasti päivittyvää ja arvokkaita viitteitä sisältävää.

Go-wiki www.suomigo.net on JSPWiki, ja kaikki vierailijat saavat muokata ja luoda uutta sisältöä. Ennen ensimmäistä sivujen muokkausta on kuitenkin suositeltavaa lukea läpi WikiEtiketti ja MuokkausOhjeet sekä harjoitella hiekkalaatikolla.

Tervetuloa! Eteenpäin pääset vasemman navigointilistan kautta.

Tiedotuksia#

  • Suomen go-liiton kevätkokouksessa 2013 päätettiin keventää SM-turnauskokonaisuutta niin, että nykyinen I-karsinta poistetaan, ja II-karsinnan paikat täytetään isojen kotimaisten turnausten pohjalta. Liiton hallitus tekee uudistetusta järjestelmästä myöhemmin ehdotuksen Liiton kokoukselle. Muutos tulee voimaan aikaisintaan vuonna 2014.
  • Suomi järjestää 3.-4.5.2014 pari-gon EM-kisat Helsingissä. Turnauksen järjestäjänä toimii HGK.
  • Pohjoismainen go-opisto järjestää kahden viikon mittaisen kesäleirin heinäkuussa 2013.
  • Suomenkielinen aloittelijan kirja nyt saatavilla.
  • Suomen go-liitolla on tätä nykyä myös viralliset kotisivut osoitteessa www.sgl.fi.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This particular version was published on 06-Jun-2013 08:58 by Antti Törmänen.