Seuraava opintopiiri: Uutta: Dan-treenit jäävät vähäksi aikaa tauolle vähäisen kiinnostuksen vuoksi. Kaikki dan-pelaajat tervetuloa! 1 kyu pelaajilla on myös mahdollisuus osallistua jos he tuovat näytille pelejään. Uutta: Takapotkun parhaat kärkipelit käydään läpi

Paikka ja aika: xx Helsingin kalliossa Karhunpesässä aloitusaika on 13:30 ja päättymisaika on 16:30. Tulethan paikalle ajoissa.

Osallistumismaksu: 4 euroa, opiskelijat 3 euroa

Vetäjä: Javier-Aleksi"Assu"Savolainen

Ohjelma#

AikaOhjelma
13:30 -> Luento Uusista korealaisista josekeista, osa 4
14:15 -> Lyhyt L&D ongelma kisa + tarkistus
15:15 -> Pelien läpikäyntiä

Ilmoittautuminen#

NroNimiLuokitus P(x) paikalla?Uusi ehdotus ohjelmaan?Tuotko pelin kommentoitavaksiMuuta
1 Assu 5 dan 100% ei Takapotkusta kärkipelit? Tervetuloa!
2 Jouko 1 dan 0,9 jos jaksan kirjata jonkun
3 Arto 1 kyu riippuu krapulasta nope Tuon pelin, mut ei Takapotkusta
4 Lauri 4 dan 100% ehkä
5
6
7
8
9
10
11

Edelliset kerrat:

  • 24. Tammikuuta. Osallistujia oli 4. Ilmeisesti pakkanen ja lauantai menot verottivat osallistujien määrää. Treeneissä opittiin modernia avausteoriaa, sekä ovelia Jeongseok- sekvenssejä. Pelikommentaareissa oli paljon mielenkiintoisia variaatioita.

Dan-treenejä järjestetään varmasti myös jatkossa. Uusien ideoiden kehittely on käynnissä, jotta treeneistä tulisi paremmat ja suositummat. Kiitos kaikille jotka ovat osallistuneet dan-treeneihin vuonna 2009. Vuosi 2009 oli oikein mainio aloitus säännöllisille dan-treeneille. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

  • 20. Joulukuuta. Osallistujia oli 5. Treeneissä opittiin korealainen joseki ja tehtiin tuttuun tapaan L&D ongelmia. Patukki palkinnot menivät Matille, Laurille ja Pempulle.
  • 11. Lokakuuta. Paikalla oli tuttuun tapaan kourallinen kiinnostuneita ihmisiä.
  • 6. Syyskuuta sunnuntaina järjestettiin dan-treenit karhunpesässä. Uusi ohjelma kerhossa "Luento uusista korealaisista josekeista" meni erittäin hyvin. L&D-ongelmat olivat aika pienellä printillä, mutta eiköhän tämäkin asia saada korjatuksi ensi kertaan mennessä. L&D kilpailun jaettu 1.sija meni Vesalle ja Juho.H:lle, sekä jaettu 3.sija Laurille ja Joukolle!(ainoa kyu-pelaaja treeneissä). Voittajat saivat tuttuun tapaan mutusteltavat palkinnot. Paikalla olijoita oli 12.
  • 16. Elokuuta sunnuntaina järjestettiin dan-treenit edelliskerran tapaan Karhunpesässä. Pro-pelit olivat jänniä. Patukki-Palkinnot menivät tiukoin kriteerein Laurille, Antti.H:lle ja Pempulle. Paikalla olijoita oli 7.
  • 19. Heinäkuuta sunnuntaina järjestettiin dan-treenit karhunpesässä. Tehtävät olivat haastavia, mutta hauskaa oli silti. Henkilöitä oli paikalla 5.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-96) was last changed on 19-Feb-2010 22:18 by Assu