This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Joensuussa toimii Go-kerho, joka tunnetaan nimellä Joensuun Seki, tai lyhyemmin JoSeki. Joensuun Seki:llä on pieni ydinryhmä pelaajia, sekä kourallinen silloin tällöin pelaavia harrastajia.
Pelipaikkamme oli melkein kymmenen vuotta jo ovensa sulkenut ravintolabaari Wanha Jokela. Nykyisin kokoonnumme torstaisin klo 17 eteenpäin Sointu-klubin tiloissa, sijainti vähän matkaa Kirkkokadun ja Niskakadun risteyksestä etelään, PT-taloa vastapäätä.

edit: Tai ainakin Joensuussa joskus toimi tällainen go-kerho, mutta peli-iltoja ei ole ollut pitkilleen tämän kirjoittamisen hetkellä, kun pelaajat ovat käyneet vähiin. Muinaisjäänteistä mainittakoon Toni Hämäläinen(mie), joka tällä hetkellä pitää päämajaa Lehmon seudulla - Hyllystä löytyy pölyä keräävä perus-setti lauta+kupit+kivet ja kasa kirjoja joita mielelläni kyllä lainaan tai myyn jos Joensuusta joskus löytyy uutta Go-verta. (toniha(et)vmail.me)

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan peliin ja pelaajiin. Sinun ei tarvitse tuntea peliä lainkaan tai osata pelata sitä, eikä sinun tarvitse pelätä tai hävetä tätä yhtään. Kaikki ovat olleet joskus aloittelijoita ja kaikkia avustetaan ystävällisesti alkuun. Joensuun Go:n pelaajat ovat kaikki ystävällisiä ihmisiä, eikä meitä tarvitse pelätä. Voit ottaa milloin vain yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla mikäli haluat tietää enemmän pelistä tai go-toiminnasta ylipäätään. Kaikkia suositellaan käymään peli-illoissa.

->Currently there is no Go-activity in Joensuu due to lack of players.<-

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 15-May-2014 18:56 by 88.114.77.218.