Joukkue-SM 6.-7.5.2017#

Joukkue-SM järjestetään tänä vuonna kulttuuritalo Valveella, Oulussa. Oulun Goonpellaajat ry ja Suomen Go-liitto toivottavat kaikki tervetulleiksi joukkueiden suomenmestaruuskilpailuihin 2017!

Ilmoittautuminen
Majoitus
Tulokset

Pelipaikka ja sauna#

Turnaus järjestetään kulttuuritalo Valveella, Oulun keskustassa. Pelipaikan osoite on Hallituskatu 7.
Saunomaan päästään aivan pelipaikan vieressä olevaan Saunakabinettiin. Saunan osoite on Hallituskatu 10. Sauna on avoin heti viimeisen kierroksen jälkeen.

Opetus#

Su Yang (Jeff) opettaa turnauksen aikana.

Osallistumismaksut#

  • 70€ SM-sarjan,
  • 50€ avoimen sarjan joukkueilta.

Joukkue-SM-systeemi (sisältää myös avoimen ryhmän järjestelmän)

SM-sarja#

SM-sarjassa pelaa kuusi 4-henkistä joukkuetta seuraavista seuroista: HGK, Ego, Yligo, OGP, Hayashi ja PoGo. Kullakin joukkueella saa olla kaksi varapelaajaa. Varapelaajat voivat ilmoittautua myös avoimen sarjan joukkueeseen, josta heidät tarvittaessa nostetaan SM-sarjaan. Kaikkien pelaajien tulee kuulua edustamaansa kerhoon ja olla Suomen Go-liiton jäseniä.

Joukkue-SM-turnauksen SM-sarjaan ilmoittaudutaan 22.4.2017 mennessä. Kerhon edustajan on vahvistettava kerhon joukkueen ilmoittautuminen lähettämällä sähköpostia liitolle osoitteeseen finland@eurogofed.org tähän aikarajaan mennessä. Nimilistoilla wikissä ei ole virallista merkitystä, mutta niitä voidaan käyttää apuvälineenä joukkueiden kasaamisessa.

Avoimen ryhmän joukkueturnaus#

Avoimen ryhmän turnauksessa pelaavat joukkuet ovat kolmihenkisiä, kullakin saa olla yksi varapelaaja. Pelaajat, jotka eivät pelaa joukkue-SM:n mestaruusryhmässä voivat pelata avoimessa ryhmässä. Pelaaja saa ilmoittautua sekä SM-sarjan joukkueen varapelaajaksi, että avoimen sarjan joukkueeseen.
Pelaajien on oltava liiton jäseniä. Avoimen sarjan joukkueissa saa olla yhden tai useamman jäsenkerhon jäseniä. Joukkueen kerho on se kerho, jonka jäseniä on enemmistö pelaajista. Jos kerho ei näin ratkea, tulee kerhoksi ykköspöydän pelaajan kerho. Avoimeen sarjaan joukkueet ilmoittautuvat paikan päällä. Avoimen sarjan turnaukseen mahtuu maksimissaan 8 joukkuetta. Määrää voidaan EHKÄ laajentaa kymmeneen jos tieto poikkeuksellisen suuresta osallistujamäärästä saavuttaa järjestäjät ajoissa.

Peliajat#

  • Pääsarja: viisi kierrosta Round Robinina, peliajat EGF A-luokkaa, Fischer 45min + 15s siirtoa kohden
  • Avoin sarja, viisi kierrosta avoimen sarjan systeemin mukaan, peliajat samat eli Fischer 45min + 15s siirtoa kohden (tai kanadalainen byoyomi 15 kiveä 5minuutissa, jos käytössä on mekaaninen kello).

Aikataulu#

Lauantai 6.5.#

10:15-10:45 Ilmoittautuminen
11:00 Ensimmäinen kierros
Lounastauko
14:30 Toinen kierros
17:00 Kolmas kierros
Sauna

Sunnuntai 7.5.#

09:30 Neljäs kierros
Lounastauko
13:30 Viides kierros

--

Näin vapun kunniaksi kuulisin mielelläni vähän statuspäivitystä turnauksesta. Ilmeisesti ilmoittautuneita on aika vähän. What up? -Veivi

Jonkinlainen turnaus silti pidetään, vaikkei täyttä määrää saataisikaan. Tällä hetkellä sarjasta puuttuu yksi joukkue. -Mikko Nevala

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-9) was last changed on 07-May-2017 09:40 by 185.38.2.4