Joukkue-SM 30.-31.5.2015#

Joukkue-SM järjestetään tänä vuonna Pitäjänmäessä Bridge Areena, Hiomotie 10, 00380 Helsinki Turnaus pelataan toukokuun viimeisenä viikonloppuna.

Helsingin Go-kerho ry ja Suomen Go-liitto toivottavat kaikki tervetulleiksi joukkueiden suomenmestaruuskilpailuihin 2015!

Ilmoittautuminen
Tulokset

Osallistumismaksut#

  • 70€ SM-sarjan,
  • 50€ avoimen sarjan joukkueilta.
  • pelivälinealennus ensimmäisille joukkueille, jotka ilmoittavat tuovansa välineet
    • 10€ mestaruusryhmässä, jos joukkue tuo kahdet kivet, kaksi lautaa ja kaksi kelloa
    • 5€ avoimessa ryhmässä, jos joukkue tuo yhdet kivet, yhden laudan ja kellon

Joukkue-SM-systeemi (sisältää myös avoimen ryhmän järjestelmän)

SM-sarja#

SM-sarjassa pelaa kuusi 4-henkistä joukkuetta seuraavista seuroista: HGK, PoGo, Yligo, OGP ja Hayashi. Kullakin joukkueella saa olla kaksi varapelaajaa. Varapelaajat voivat ilmoittautua myös avoimen sarjan joukkueeseen, josta heidät tarvittaessa nostetaan SM-sarjaan. Kaikkien pelaajien tulee kuulua edustamaansa kerhoon ja olla Suomen Go-liiton jäseniä.

Joukkue-SM-turnauksen SM-sarjaan ilmoittaudutaan 18.5.2015 mennessä. Kerhon edustajan on vahvistettava kerhon joukkueen ilmoittautuminen lähettämällä sähköpostia liitolle osoitteeseen finland@eurogofed.org tähän aikarajaan mennessä. Nimilistoilla wikissä ei ole virallista merkitystä, mutta niitä voidaan käyttää apuvälineenä joukkueiden kasaamisessa. Avoimeen sarjaan joukkueet ilmoittautuvat paikan päällä.

Avoimen ryhmän joukkueturnaus#

Avoimen ryhmän turnauksessa pelaavat joukkuet ovat kolmihenkisiä, kullakin saa olla yksi varapelaaja. Pelaajat, jotka eivät pelaa joukkue-SM:n mestaruusryhmässä voivat pelata avoimessa ryhmässä. Pelaaja saa ilmoittautua sekä SM-sarjan joukkueen varapelaajaksi, että avoimen sarjan joukkueeseen.
Pelaajien on oltava liiton jäseniä. Avoimen sarjan joukkueissa saa olla yhden tai useamman jäsenkerhon jäseniä. Joukkueen kerho on se kerho, jonka jäseniä on enemmistö pelaajista. Jos kerho ei näin ratkea, tulee kerhoksi ykköspöydän pelaajan kerho.

Peliajat#

  • Pääsarja: viisi kierrosta Round Robinina, peliajat EGF A-luokkaa, Fischer 45min + 15s siirtoa kohden
  • Avoin sarja, viisi kierrosta avoimen sarjan systeemin mukaan, peliajat samat eli Fischer 45min + 15s siirtoa kohden (tai kanadalainen byoyomi 15 kiveä 5minuutissa, jos käytössä on mekaaninen kello).

Aikataulu#

Lauantai 30.5.#

9:00-9:45 Ilmoittautuminen
10:00 Ensimmäinen kierros
Lounastauko
14:00 Toinen kierros
17:00 Kolmas kierros
19:00 Suomen go-liiton ylimääräinen kokous
iltaohjelmaa mahdollisesti

Sunnuntai 31.5.#

10:00 Neljäs kierros
Lounastauko
14:00 Viides kierros
n.17:00 Palkintojen jako

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-5) was last changed on 07-May-2015 14:42 by Matti