Tulevia opintopiirejä:

(toistaiseksi ei opintopiiriä)

Ilmianna tuntemasi danpelaaja! Opintopiirin vetäjiä kaivataan! --Bass :-)

KGS-opintopiirin ideana on käydä yhdessä läpi joku ammattilaispeli kerran viikossa. Kaikki ovat tervetulleita, paikka on KGS:n sauna ja aika on lauantaisin kello 13.

Paikalle yritetään saada joka kerta saada joku dan-setä kommentoimaan, tai sellaisen puuttuessa käydään läpi valmiiksi kommentoituja pelejä.

"opettaja"-tunnuksen salasanan tietää ainakin Tuomo Salo, käytä tuota tunnusta latoessasi pelejä, niin opettajan accountille alkaa automaagisesti kertyä arkistoa suomeksi kommentoiduista ammattilaispeleistä.

Suora linkki opettajan arkistoon.

Ja kuvaavampi arkisto wikissä.

Ajan myötä on kertynyt muutama vinkki opettajalle.

HUOM! Jos haluat vetää opintopiirin, varaa sopiva päivä merkitsemällä nimesi sivun alussa olevaan listaan.


Näyttää siltä, ettei opintopiiri pyöri omalla painollaan. Kiinnostusta osallistumiseen esiintyy kuitenkin paljon. Tässä olisi hyvä tilaisuus opetuksesta kiinnostuneelle ryhtyä aktiivisesti huolehtimaan järjestelyistä. Bass varmasti kertoo yhteystietoja ja toimintatapoja kysyttäessä. Ota nakki itsellesi ja ala järjestämään opettajia opintopiireihin. Kyllä vahvat pelaajat haluavat opettaa, mutta organisointi on työlästä ja vähän turhaa kuluttaa vähiä resursseja niiltä, joilla olisi annettavaa suoraan. Sama pätee myös kerhojen ja kerho-iltojen pyörittämiseen. Rohkeasti ja aktiivisesti vaan toimintaan mukaan kaikki!

-- Jari Koivikko 27.3.2004


Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-42) was last changed on 09-Jun-2017 09:15 by 212.146.28.133