TTY:n alue: http://www.suomigo.net/attach?page=KonetaloSauna%2Fksauna.jpeg

Kartan vasemmassa reunassa on pystyssä tie. Helsingistä/Turusta saavutaan kyseistä tietä alhaalta päin, Jyväskylästä ylhäältä päin.

Helsingistä/Turusta päin autolla tulevat:

Helsinki-Tampere moottoritietä Tampereen suuntaan niin kauan kunnes tulee vastaan Hervannan liittymä (nro 38), joka on noin 10km ennen Tampereen keskustaa. Liittymästä oikealle kohti Hervantaa. Noin 4km:n päästä tulee ensimmäinen risteys Hervantaan, jossa lukee "Ahvenisjärventie", emme käänny vielä tästä vaan ajamme seuraavaan Hervannan risteykseen, josta käännytään vasemmalle kohti Hervantaa. Ajetaan suoraan kunnes tulee vastaan risteys jossa lukee "TTY" ja siinä on liikennevalot. Tästä oikealle ja olemme Teknillisen Yliopiston kampuksella. Vasemmalla oleva vaalean ruskea rakennus on Tite-talo, jossa turnaus pidetään. Pysäköintipaikkoja pitäisi olla viikonloppuisin riittämiin sisäpihalla ja parkkihallissa joka on vastapäätä Tite-taloa.

Jyväskylän suunnasta autoilevat:

Jyväskylästä tullessa saavutaan Tamperetta lähestyessä moottoritielle, jota pitkin ajetaan suoraan kunnes tulee Hervannan kiertoliittymä, josta kaarretaan kohti Hervantaa. Nyt olemme Hervannan valtaväylällä, jota pitkin ajelemme suoraan kunnes tulee opaste "TTY" kolmansien liikennevalojen kohdalla moottoritieliittymästä lukien. Tästä toki vasemmalle eli kohti TTY:tä ja olemme Teknillisen Yliopiston kampuksella.

Julkisilla tuleminen:

Rautatieaseman edessä on bussipysäkki, josta menevät ohi bussit nro 13, 20 ja 23. Näistä bussi nro 13 vie lähimmäksi pelipaikkaa. Bussipysäkin nimi on "TTY", jota voi kysäistä kuskilta.


Myös bussi 30 on mahdollinen, mutta silloin pitää kävellä rautatieasemalta Hämeenkatua Hämeensillan kupeeseen (tai keskustorille). 30:llä jäädään pois Hervantakeskuksen jälkeisellä pysäkillä, josta koululle menevä alikulkutunneli näkyykin. 23 ei tarkkaan ottaen aja liikekeskukseen asti, vaan kääntyy poispäin siitä Jalapeno-nimisen ravintolan kohdalla. Pysäkki on heti käännöksen jälkeen :)

Aikatauluja voi katsoa täältä

--AnttiV

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-12) was last changed on 20-Jan-2004 18:01 by 130.230.47.74