Eiköhän se ole koko wiki kokonaisuudessaan....

--..., 16-maalis-2010 12:41


Ei tämä kyllä mikään keskustelufoorumi ole sellaisena kuin ne yleensä mielletään. Jos joku asia kuitenkin askarruttaa, voi tehdä sopivalle sivulle, joka aiheeseen liittyy, kysymyksen tai perustaa uuden sivun siitä keskustelulle. Formaattina suositelavaa käyttää, SivunNimiKeskustelu missä SivunNimi on sama kuin aihetta käsittelevä sivu. Linkki tehdään laittamalla uuden sivun nimi seuraavasti:

[SivunNimiKeskustelu]

Go väen keskustelua on myös irkissä IRCNet #go.fi -kanavalla ja KGS-serverin sauna-huoneesa.

--Gardan, 16-Mar-2010 13:57


En itsekään tiedä mihin ongelmaan alkuperäinen kirjoittaja hakee parannusta, mutta minun on - foorumisoftiin tottuneena - hankala löytää täältä asioita. Oma, vaatimaton mielipiteeni on, että wiki on hyvä tietyntyyppisiin asioihin, ja keskustelufoorumisofta - oli se sitten phpBB tai joku - taas toisentyyppisiin. Mielestäni esim. siihen, että joku heittää random-kysymyksen/mielipiteen, ja siihen sitten vastataan/kommentoidaan, foorumisofta istuu paljon paremmin. Ymmärrän kyllä hyvin, että Wikiin tottuneelle "wiki on parempi kuin phpbb", mutta se tuskin on totuus kaikille käyttäjille ja kaikkiin asioihin. Nimim. mode ja 8716 viestiä eräällä foorumilla.

--Timo Jalonen, 16.3.2010 21:20

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-3) was last changed on 16-Mar-2010 21:20 by Timo Jalonen