Siirsin tänne sivulta Kesäleiri. -- Teemu Hirsimäki, 2.7.2003


PM-kisoissa ruotsalaiset varovaisesti ilmaisivat että joku voisi naapurista olla kiinnostunut tulemaan mukaan. Samaten joku kommentoi että EGC:hen tulee joka tapauksessa pro- tai melkein propelaajia, jotka kiertävät Eurooppaa kesällä, niin niille ei ehkä välttämättä olisi kauhean suuri ponnistus tulla kääntymään Suomessakin; etenkin kun tuo ajallinen ja fyysinen etäisyys Pietarista on aika pieni.

-- Janne Jalkanen

Onko paikalla muuten kasvisruokaa?

-- Henri Hansen

En voi luvata, mutta pitäisin todennäköisenä, koska kyllähän tuolla opiskelee normaalisti pari sataa henkilöä, niin luulisi jonkun ajatelleen näitä siellä keittiössä.

-- Kari

Saanko alennusta hinnasta jos tulen vasta lauantaina? Mihin aikaan on turnaukset on perinteisesti aloitettu vai pelataanko niitä vapain parituksin?

-- Otso Alanko

Tähänkään en luonnollisesti voi luvata mitään, mutta luulisi, että tuolla Päivölässä osaisivat käyttää järkeään sen verran, että joku järjestely onnistuu. Sekä tätä, että tuota kasvisruoka-asiaa voi varmaankin kysyä Päivölästä soittamalla sinne.

-- Kari

Päivölässä on ainakin tähän asti ollut kasvisvaihtoehtoja aina tarjolla (itsekin niitä kun käytän), joten voisinpa melkein luvata että nytkin on. Käsittääkseni sieltä tehty tarjous on köntsäsumma, joka ei muutu tuli paikalle perjantaina tai lauantaina.

-- Huopa

Onkos kesäleirin ohjelmasta vielä tarkempaa tietoa? Moneltako paikalle kannattaa tulla perjantaina? Millaisia turnauksia on tarkoitus järjestää?

-- Teemu Hirsimäki, 2.7.2003

Tuleeko leirille ilmoittautua jos hoitaa majoituksen (opiskelen Päivölässä) ja ruokailun itse?

-- Pekka Kujansuu

Ei varmaankaan.

-- Kari

Leirien vakiojärjestäjän (allekirjoittanut) vetäydyttyä Herralan myötä taka-alalle , taisi jäädä nimeämättä yksiselitteinen leirivastaava - Markkuhan tuon Päivölän alunperin buukkasi, mutta koska MJ ilmeisestikin karkaa rajan taakse jo leirin aikoihin - olisi varmaan asiallista , että joku toinen Manselainen ilmoittautuisi vastuuhenkilöksi : Kari? /Teemu R.? / Huopa?

Jonkinlainen turnausaikataulu (lähinnä pikap. turnauksen kellonajat+perjantain aloitusaika) + parittajan nimeäminen lienevät ne ainoat pakolliset etukäteisjärjestelyt - joten ei tuo "vastuu" ylivoimaisia uhrauksia vaatine ;)

-- AriKarppinen, 3.7.

Olenkohan nyt totaalisen myöhässä, eli vieläkö pääsee mukaan? Helsingin suunnalta olisin lähdössä, rahaakin löytyy(ainakin leiri+ kyytimaksun verran) Jos mahdollista, vosin lähteä, kun viikonlopun muut suunnitelmat menivät hieman ketuilleen... minut saa kiinni 041-5847478, mihin aikaan tahansa.

--janiv, 10.7 klo 19.48

Luulisin, että vielä onnistuu, jos ilmoittautumatta jättäneitä ei tule liikaa, pistä siis nimesi listalle.

-- Tapio Vuorinen, 10.7.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-9) was last changed on 12-Dec-2007 22:59 by 85.157.189.116