Vihdoin kotkassa tapahtuu!#

Nyt on tullut aika nostaa käsi pystyyn ja ilmoittautua!!!

Olen päättänyt ryhtyä herättämään Kotkan go-kerhoa henkiin. Tarkoituksena olisi aluksi selvittää kuinka monta go:n pelaajaa Kotkasta oikeasti löytyy! Kun saan pelaajia kiinni niin (on niitä sitten yksi tai kaksikymmentä) aletaan järjestämään tapaamisia mahdollisesti Kotkan nuorisotalo greipissä tai jossakin kuppilassa. Tapaamis paikkaan tulee vaikuttamaan osallistuja määrä ja pelaajien ikä.

Uusia pelaajia otetaan ilomielin vastaan ja itse tulen järjestämään jonkinnäköistä opetusta go kirjojen ja lehtien tukena käyttäen (etten täysin omiani puhu). Jos Kotkasta löytyy minua vahvempia pelaajia niin toivon hieman apua tässä ;).

Olen itse Jaakko Markkanen (Paw 4k ---> KGS) ja olen ollut Kogo:ssa mukana sen perustamisesta lähtien, nyt kuitenkin haluisin pelikavereita.

Eli rohkeasti ottamaan minuun yhtettä joko sähköpostilla jsi.markkanen ät gmail.com tai KGS nimimekkiin "Paw" lähettämällä viestiä saatte minut varmasti kiinni.

Iällä, sukupuolella tai pelitaidoilla ei ole mitään merkitystä vain ainoastaan kiinnostuksella peliä kohtaan. On aika potkaista Kotkan go henkiin!


Uudet Yhteystiedot:

Jaakko Markkanen <jsi.markkanen ät gmail.com> KGS: nimimerkki Paw

Vanhat Yhteystiedot:

Jani Lappetelainen <jani.lappetelainen ät blue-sight.net>

Joni Hanski <gjonii ät gmail.com>

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-21) was last changed on 21-Nov-2010 03:51 by 77.109.224.252