Tämä tiedote on tarkoitettu kaikille go-kongressin järjestäjille ja avustajille. Kaikki tieto on julkista ja sitä saa levittää eteenpäin. Kuka tahansa saa osallistua ja tulla mukaan.

Go-kongressin rakentaminen alkaa!#

Kaikki suomalaiset gon pelaajat kutsutaan rakentamishommiin ensimmäistä kertaa torstaina 22.7. klo 15 Aleksanterin koululle. Koulun osoite on Hallituskatu 26, joka on Tampereen keskustassa. Torstai-iltana noin klo 20 siirrytään majoituskoululle eli Sammon koululle, Teiskontie 16. Majoituskoululla tehdään hommia, jotta koulu voidaan avata samana iltana järjestäjien majoitusta varten.

Rakentaminen jatkuu perjantaina klo 8 aamusta lähtien Aleksanterin koululla. Mukaan voi liittyä heti siinä vaiheessa kun pääsee paikkakunnalle - saapui sitten aamulla, iltapäivällä tai illalla. Rakentaminen jatkuu vielä lauantaipäivän, joten vielä lauantainakin voi osallistua pelipaikkojen pystyttämiseen.

Ilmoittautuminen#

Ilmoittautuminen go-kongressiin alkaa perjantaina klo 12. Kaikkia järjestäjiä muistutetaan siitä, että myös järjestäjien pitää ilmoittautua turnauksiin. Ilmoittautumisessa on hyvä käydä hakemassa järjestäjän nimikortti, vaikka ei pelaisi yhdessäkään turnauksessa.

Infopisteen, yövalvonnan ja turnausjärjestelyjen vapaaehtoisten pyydetään erikseen ilmoittautuvan saapuessa pelipaikan järjestäjien huoneessa työvoimavastaava Janne Nikulalle. Tämän järjestäjien ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan puhelimen yhteystiedot ja selvitellään, miten sovittuihin hommiin perehdytään.

Infopiste#

Infopisteen vastaava Sari Kohonen pitää infopisteen vapaaehtoisille perehdytyshetken lauantaina klo 13.

Kysymyksiä#

Työvoimavastaava vastaa kaikenlaisiin järjestelijöitä askarruttaviin kysymyksiin sähköpostilla janne.nikula@iki.fi ja puhelimella 050 341 4050.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-1) was last changed on 20-Jul-2010 23:42 by JanneNikula