Haluatko kongressilehden kirjoittajaksi?#

Kongressissa tulee ilmestymään 3-5(-7) kertaa lehti, jolla koitamme tarjota pelaajille mielenkiintoista lisätietoa ja viihdettä.

Alustavien suunnitelmien mukaan ensimmäinen numero annetaan pelaajille ilmoittautuessa ja myöhempiä lehtiä myydään (luultavasti 1€ hinnalla). Kussakin numerossa on 16-24 kappaletta A5 sivua. Mitä enemmän lehteen on kirjoitettua materiaalia, sitä paksumpi lehti on ja sitä usempi numero julkaistaan. Lehti tulee olemaan saatavilla myös verkossa PDF muodossa.

Lehteen kirjoitettavat jutut voivat olla melkein minkä mittaisia tahansa aina noin 1000 sanan pituuteen asti. Kiinnostuksestasi riippuen voit kirjoittaa ennen kongressia tai sen aikana. Lehden kieli on englanti.

Kirjoittamisen lisäksi toivomme kuvia tai piirroksia esimerkiksi lehden kanteen.

Aiheiden keksimisessä saa käyttää mielikuvitusta. Alla muutamia ajatuksia. Jos olet epävarma jokin aiheen soveltuvuudesta lehteen, ota yhteyttä!

Kirjoittaminen ennen kongressia#

Ennen kongressia toivomme kirjoittajia kaikelle mikä voisi kiinnostaa tai hyödyttää Tampereella 2 viikkoa asuvaa. Kirjoitettavien juttujen ei tarvitse suoraan liittyä kongressiin. Ensimmäinen lehti kirjoitetaan kokonaan ennen kongressia. Soveltuva osa tästä materiaalista julkaista myöhemmässä lehdessä. Esimerkkejä vaikkapa

  • Ruokapaikat
  • Nähtävyydet
  • Retkikohteet
  • Lyhyt tietopaketti jostakin (esim lyhyt suomen oppimäärä),
  • go-lauluja tai runoja

Kongressin aikana kirjoittaminen#

Kongressin aikana voi kirjoittaa kaikesta kongressisa tapahtuvasta, epävirallisesta ohjelmasta tai kongressia sivuavasta. Mahdollisia aiheita ovat esimerkiksi

  • Ammattilaisten ja voittajien haastatteleminen,
  • Omista vaikutelmista ja kokemuksista kertominen,
  • Turnauksien ja tapahtumien kulusta ja tunnelmista kertominen (Toimiiko jalkapallon raportointi paremmin kuin Afrikassa?)
  • Vahvojen pelaajien pelikommenttien toimittaminen.

Lehden kannet#

Lehti tarvitsee kuvia paitsi sisälleen, niin myös kanteen. Jos sinulla on hyvä kuva, piirros tai idea kanteen, ota yhteyttä!

Kiinnostaako?#

Lehden toimitus auttaa ja neuvoo käytännön järjestelyissä.

Jos tämä kiinnostaa, liity järjestäjiin ja/tai ota yhteyttä Lauri Paateroon tai Kalle Timperiin. Annamme mielellään tarkempia tietoja ja apua. Enemmän tietoa bulletinin tekemisestä tulee kongressin forumille

Lehden toimituksen puolesta
Lauri Paatero

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-8) was last changed on 03-Jul-2010 14:04 by Lauri Paatero