Korean Ambassador's Cup#

12.12.-13.12.2009 Helsinki#

Korean Ambassador's Cup järjestetään Suomessa neljännen kerran 12.12.-13.12. Turnauksen pääpalkintona on edustuspaikka seuraavaan Korean Prime Minister Cupiin Etelä-Koreaan sisältäen matkat, majoitukset, turnauksen ja oheisohjelman. Suomen Go-liitto ry järjestää turnauksen yhteistyössä Helsingin yliopistollisen go-seuran, Korean tasavallan suurlähetystön ja Korean Amateur Baduk Associationin kanssa.

Kaikille go-liiton jäsenille avoimessa turnauksessa pelataan lauantaina neljä kierrosta ja sunnuntaina kolme kierrosta McMahon-järjestelmällä (vertailulukuina SOS ja SOSOS). Neljän kierroksen jälkeen kahdeksan parasta suomalaista pelaavat sunnuntaina cupin, jonka voittaja on Korean Ambassador's Cupin voittaja. Muut pelaajat ja cupista pudonneet jatkavat MacMahon-turnauksessa. Osallistua saavat Suomen Go-liitto ry:n jäsenet ja Suomessa oleskelevat ulkomaalaiset. Liittoon voi liittyä joko henkilöjäseneksi tai liittymällä liiton jäsenkerhoon.

Turnaus on avoin kaiken tasoisille pelaajille. Turnauksessa muodostetaan McMahon-ryhmät pelitason mukaan kuten muissakin tavallisissa turnauksissa. Kyu-pelaajille osallistumismaksu on myös merkittävästi halvempi.

Lauantaina järjestetään osallistujille saunailta turnauspaikan alakerran saunatiloissa.

Peliajat 30 min perusaika + byoyomi 3x20s (sama kuin Korean Prime Minister Cupissa).

Komi 6,5 pistettä, Japanilaiset 1989 säännöt, EGF:n turnaussäännöt, GOR C-luokan turnaus.

Ilmoittautuminen

Tulokset

Pelipaikka#

Uusi ylioppilastalo, Mannerheim-sali, Mannerheimintie 5 A (5. krs), Helsinki

Majoitus#

Omena-ketjun Eerikinkadun hotelli ja Lönnrotinkadun hotelli ovat turnausmatkalta kävelymatkan päässä. Koska turnauspaikka on Helsingin ydinkeskustassa, luonnollisesti turnauspaikan läheisyydessä on myös lukuisia muita hotelleja.

Osallistumismaksut#

  • Dan-pelaajat 20 euroa
  • Kyu-pelaajat 10 euroa

Palkinnot#

Turnauksen voittajalle edustuspaikka seuraavaan Korean Prime Minister Cupiin Etelä-Koreaan. Turnauksen finaalin häviäjä saa rahapalkintona 200 euroa. McMahon-turnauksen voittaja saa palkintona 100 euroa.

Aikataulu#

Turnauksen aikataulu on tarkoituksellisesti suunniteltu siten, että turnaus alkaa lauantaina varsin myöhään ja vastaavasti sunnuntaina aikaisin. Tarkoituksena on antaa mahdollisimman monelle suomalaisille gon pelaajille realistinen mahdollisuus osallistua turnaukseen. Aikataulu on myös pyritty sovittamaan Helsingin rautatieaseman saapuviin junayhteyksiin 10:30-11:00 lauantaiaamulla ja lähteviin junayhteyksiin 16:00-16:15 sunnuntai-iltapäivällä.

Lauantai
10:30 Ilmoittautuminen alkaa
11:15 Ilmoittautuminen päättyy
11:30 Turnaus avataan
11:50 Ensimmäinen kierros
13:30 Toinen kierros
15:00 Lounas
16:00 Kolmas kierros
17:40 Neljäs kierros
Illalla Suomen go-liiton syyskokous ja sauna
Sunnuntai
10:00 Viides kierros
11:40 Kuudes kierros
13:00 Lounas
14:00 Seitsemäs kierros
15:30 Palkintojen jako

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-3) was last changed on 14-Dec-2009 14:23 by JanneNikula