Korean Ambassador's Cup#

4.-5.12.2010 Helsinki#

Korean Ambassador's Cup järjestetään Suomessa viidennen kerran 4.-5.12. Turnauksen pääpalkintona on edustuspaikka seuraavaan Korean Prime Minister Cupiin Etelä-Koreaan sisältäen matkat, majoitukset, turnauksen ja oheisohjelman. Helsingin yliopistollinen go-seura järjestää turnauksen yhteistyössä Suomen Go-liitto ry:n , Korean tasavallan suurlähetystön ja Korean Amateur Baduk Associationin kanssa.

Kaikille go-liiton jäsenille avoimessa turnauksessa pelataan lauantaina neljä kierrosta ja sunnuntaina kolme kierrosta McMahon-järjestelmällä (vertailulukuina SOS ja SOSOS). Neljän kierroksen jälkeen kahdeksan parasta suomalaista pelaavat sunnuntaina cupin, jonka voittaja on Korean Ambassador's Cupin voittaja. Muut pelaajat ja cupista pudonneet jatkavat MacMahon-turnauksessa. Osallistua saavat Suomen Go-liitto ry:n jäsenet ja Suomessa oleskelevat ulkomaalaiset. Liittoon voi liittyä joko henkilöjäseneksi tai liittymällä liiton jäsenkerhoon.

Turnaus on avoin kaiken tasoisille pelaajille. Turnauksessa muodostetaan McMahon-ryhmät pelitason mukaan kuten muissakin tavallisissa turnauksissa. Kyu-pelaajille osallistumismaksu on myös merkittävästi halvempi.

Lauantaina järjestetään osallistujille saunailta turnauspaikan alakerran saunatiloissa.

Peliajat 30 min pääaika + byoyomi 3x20s (sama kuin Korean Prime Minister Cupissa).

Komi 6,5 pistettä, Japanilaiset 1989 säännöt, EGF:n turnaussäännöt, GOR C-luokan turnaus.

Ilmoittautuminen

Tulokset

Pelipaikka#

Uusi ylioppilastalo, Mannerheim-sali, Mannerheimintie 5 A (5. krs), Helsinki

Majoitus#

Omena-ketjun Eerikinkadun hotelli ja Lönnrotinkadun hotelli ovat turnausmatkalta kävelymatkan päässä. Koska turnauspaikka on Helsingin ydinkeskustassa, luonnollisesti turnauspaikan läheisyydessä on myös lukuisia muita hotelleja.

Osallistumismaksut#

  • Dan-pelaajat 20 euroa
  • Kyu-pelaajat 10 euroa

Palkinnot#

Turnauksen voittajalle edustuspaikka seuraavaan Korean Prime Minister Cupiin Etelä-Koreaan. Turnauksen finaalin häviäjä saa rahapalkintona 200 euroa. McMahon-turnauksen voittaja saa palkintona 100 euroa. Nämä kolme parasta saavat myös Korean Ambassador's Cup 2010 -pokaalit.

Aikataulu#

Turnauksen aikataulu on tarkoituksellisesti suunniteltu siten, että turnaus alkaa lauantaina varsin myöhään ja vastaavasti sunnuntaina aikaisin. Tarkoituksena on antaa mahdollisimman monelle suomalaisille gon pelaajille realistinen mahdollisuus osallistua turnaukseen.

Lauantai
10:30 Ilmoittautuminen alkaa
11:15 Ilmoittautuminen päättyy
11:30 Turnaus avataan
11:50 Ensimmäinen kierros
13:30 Toinen kierros
15:00 Lounas
16:00 Kolmas kierros
17:40 Neljäs kierros
Illalla sauna
Sunnuntai
10:00 Viides kierros
11:40 Kuudes kierros
13:00 Lounas
14:00 Seitsemäs kierros
15:30 Korean suurlähettiläs Park Dong Sun jakaa palkinnot

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-3) was last changed on 04-Dec-2010 19:20 by 217.64.180.44