Kylmä kivi 2015 #

Kylmä kivi on Salpauksen Saarron aktiivien järjestämä yksipäiväinen McMahon-turnaus, joka järjestetään lauantaina 25.7. 2015 Lahden keskustassa.

Tulokset

Turnaussysteemi#

Kylmä kivi on yksipäiväinen nelikierroksinen McMahon-turnaus, jossa tasoitusten määrä on McMahon-pisteiden erotus vähennettynä kahdella. McMahon-pisteiden määrä alussa riippuu luokituksesta lineaarisesti siten, että yhden luokituksen eroa vastaa yksi piste. Ensimmäisellä kierroksella tasoitusten määrä on siis tasan luokitusten erotus vähennettynä kahdella (kuitenkin enintään yhdeksän kiveä). Voitosta saa yhden lisäpisteen ja tappiosta pisteet eivät muutu, joten turnauksen kuluessa tasoitukset muuttuvat vastaamaan tarkemmin kunkin pelaajan pelikuntoa kuitenkin siten, että pienimmillä luokituseroilla pelataan tasa-alkupelejä.

  • Peliaika: 2x25 min + 25/3 min kanadalainen byo-yomi
  • Japanilaiset säännöt
  • EGF C-luokan turnaus
  • Vertailulukuina SOS ja SOSOS

Ilmoittautuminen#

Ilmoittautua voi alla olevaan listaan täällä wikissä. Jos ei pääse tulemaan, vaikka on ilmoittautunut, tai jos on tulossa, vaikkei ole ilmoittautunut, pyydetään soittamaan Markku Jantuselle (puhnro sivun alalaidassa).

Ilmoittautuminen

Turnauspaikka#

Kahvila Oskari, Hämeenkatu 17, Lahti. Paikka on vanhassa puutalossa Lahden keskustassa. Turnauspaikalle on lyhyehkö kävelymatka rautatieasemalta (550 m). Turnauksen käytössä on kabinetti. Lauantai-iltana siirtynemme satamaan Sibeliustalon viereen olutravintolalaivoille.

Aikataulu#

AikaTapahtuma
9:30 Ilmoittautuminen alkaa
10:00 Ilmoittautuminen päättyy
10:15 Ensimmäinen kierros
11:30 Lounastauko
12:30 Toinen kierros
14:15 Kolmas kierros
16:00 Neljäs kierros
17:45 Turnaus päättyy

Yhteystiedot#

Markku Jantunen, p: nolla viisi nolla viisi viisi yksi kolme viisi yhdeksän neljä, email: markku alaviiva jantunen at yahoo piste com

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-8) was last changed on 25-Jul-2015 23:33 by 85.76.119.162