Koska kiinnostusta oli lopulta aivan liian vähän, niin peruutin suunnitelmat tämän workshopin järjestämisestä. -Janne, 18.11.2008


Li Angin workshop 13. ja 14. joulukuuta#

Li Ang (KGS: lyonweiqi), kiinalainen 3 danin pro, on kiinnostunut tulemaan Helsinkiin pitämään go-workshopin lauantaina 13.12. ja sunnuntaina 14.12. Yksi workshop koostuu luennosta ja simultaanista, johon luonnollisesti kaikki pelaajat osallistuvat. Ohjelma kestää noin kolme tuntia.

Suomessa ei tällaisia suurempia opetustapahtumia liene järjestetty pitkään aikaan, joten on toistaiseksi epäselvää, onko tällaiseen tapahtumaan kiinnostusta. Tästä syystä kerätään tässä wikissä alustavia ilmoittautumisia, joiden perusteella päätetään, onko tällaisia workshopeja kannattava järjestää.

Workshopin alustava hinta olisi 30 euroa, joka siis kattaa yhden päivän noin kolmen tunnin ohjelman. Hintaa voi tiputtaa alaspäin lähinnä jonkun go-järjestön tai firman sponsoroinnilla ja koska tällaista ei ole toistaiseksi ole tiedossa, kannattaa olettaa, että 30 euron hinta pysyy.

Alustava ilmoittautuminen#

Alustavat ilmoittautumiset ilmaisevat halua osallistua tapahtumaan ilmoitetulla ohjelmalla ja hinnalla. Jos alustavia ilmoittautumisia on noin 15-20 kappaletta tiistaihin 18.11. klo 20:00 mennessä, tapahtuma todennäköisesti järjestetään. Jos ilmoittautumisten määrä jää merkittävästi alle, tapahtumaa tuskin tulee.

Päivät ovat vaihtoehtoisia eli vain toisena päivänä kannattaa osallistua, koska workshopit lienevät jokseenkin identtisiä. Jos molemmat päivät periaatteessa sopivat, kannattaa kuitenkin järjestelyiden joustavuuden avustamiseksi ruksia molemmat päivät.

Alustavat ilmoittautumiset eivät ole sitovia, mutta toki pitää huomioida, että ylimääräiset ilmoittautumiset aiheuttavat taloudellisia ongelmia workshopin järjestelyissä.

NroNimiKerhoLuokitusLa 13.12.Su 14.12.
1 Janne Nikula YliGo 2 dan x x
2 Vesa Laatikainen Helsinki 5 dan x x
3 Matti Siivola Boshi 5 dan x
4
5
6
7

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-6) was last changed on 18-Nov-2008 20:51 by JanneNikula