Tampereen mestaruusturnausta on yritetty vaihtelevalla menestyksellä järjestää viime vuosina. Ongelmaksi näyttää muodostuneen varsinkin kärkipelaajien haluttomuus käyttää kokonaista viikonloppua paikallisturnaukseen. YliGo näyttää pelaavan mestaruusturnauksensa cup-muotoisena, jolloin yhtä pelaajaa kohti pelejä ei tule kovin paljon. Turnauksen aikataulunkaan ei tarvitse olla pilkuntarkka, kun pelataan useita rinnakkaisia toisistaan riippumattomia pelejä. Turnauskaavion laadinta voisi toimia Kisein malliin.

Ehdotan, että pelaamme sopivana ajankohtana tämän vuoden aikana mestaruuscupin. Etenkin Tampereen kärkipelaajien soisi ottavan kantaa. Alla lista kiinnostuneista.

NroNimiVahvuusAjankohta
1 Markku Jantunen 2 dan heinäkuu ei käy
2 Simo Eerola 2 dan kevät/syys
3 Bass 2 dan kunhan ei kongressin aikaan
4 Arto Järvelä 1 kyu Kaikki käy
5 Juho Piirto 2 kyu Ei heinäkuussa
6 Daniel Landau3 kyu
7 Ilkka Niemi 3 kyu 9.7 olis lähtö armeijaan
8 Lauri Lintula 5 kyu
9 Tomi Petäjäniemi 5 kyu
10 Juha Komulainen 9 kyu heinäkuu ei käy
11 Aapo Alasuutari 13 kyu melko vapaata
12

(Lista ei ole millään lailla sitova, vaan kartoitetaan pelkästään kiinnostuneita.)

Turnaus voisi olla pelkästään Tampere Cup tai jotain vastaavaa, ja jos riittävä osa vahvimmista pelaajista ottaa osaa niin voittaja saa arvon "Tampereen mestari". Eli kaikki kiinnostuneet/halukkaat laittakaa nimeä listaan ja kertokaa ajankohta niin järjestetään Helsingin Kisein tyylinen turnaus. Pelithän ovat tasa-alulla ja pitkillä ajoilla(?), joten on mahdollisuus päästä pelaamaan mielenkiintoisia pelejä.

Kuten Markku mainitsi, aikataulutus voisi olla joustava, jotta mahdollisimman moni voi osallistua.

--Simo

Viikonloppupaikallisturnauksesta en ole erityisen innostunut. Sen sijaan kiinostaisi kovinkin nähdä yksittäisiä mestaruustason pelejä palattavan kunnon gobanilla jossain näkyvässä paikassa (keskustorilla, metsossa, ravintoloissa, vapriikilla, jossain-missä-vaan), mielellään niin että aamulehteenkin (tai ainakin hervannan sanomiin) saisi jutun tai pari, komeilla kuvilla ryyditettynä. Tampereen mestaruus on varmaankin sen verran kiinnostava asia, että menisi uutiskynnyksestä ylitse tuollainen.

--Bass 2007-05-07

Ei hullumpi idea. Mukaan olisi hauska saada vielä jokunen muukin Tampereen kärkipelaaja, kuten Kari, Teemu ja Pertti.

-- Markku 7.5. 2007

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-22) was last changed on 17-Aug-2007 00:56 by 193.166.84.115