Nimi listaan, jos pystyt majoittamaan jonkun ilmoittautumislistassa majoitusta tarvitsevan pelaajan turnauksen ajaksi. Majoitusta tarvitsevat voivat laittaa nimens� listaan vapaiden paikkojen kohdalle.

Majoitetut:

Nimi Sijainti Jos varattu, kelle? Lisätietoa
Suvi Leppänen Hervanta Mokki 120cm vuodesohva (tarvittaessa mahtuu vaikka kaksi nukkumaan). En ole itse paikalla, joten majoittaisin mielelläni tuttuja.
Suvi Leppänen Hervanta Flux 120cm sänky (tarvittaessa mahtuu vaikka kaksi nukkumaan). En ole itse paikalla, joten majoittaisin mielelläni tuttuja.
Tapio VuorinenHervantaGardan 120cm vuodesohva (tarvittaessa mahtuu kaksi). Internet on, suihku käytettävissä, samoin jääkaappi ja ruuanlaittovälineet
Tapio VuorinenHervantaAntti T. Patja lattialla (makuupussi tai lakanat ja täkki mukaan). Oheistuotteet samat kuin edellisessä
Antti VirtanenHervantaFallafel Luksusmajoitus ison huvilan länsisiivessä. Hyvä sijainti. Oma WC, suihku, puhelin, TV. Internet-yhteys. Aamiainen kuuluu hintaan.
Antti VirtanenHervantaJukka Lindström Patja lattialla
Antti TarvainenHervantaAntti Soukka 120cm sänky (tarvittaessa mahtuu kaksi). En ole itse paikalla, joten tuikituntemattomia en tänne majoita.
Antti TarvainenHervanta- 120cm vuodesohva (masokisteja mahtuu kaksi). En ole itse paikalla, joten tuikituntemattomia en tänne majoita.
Antti TarvainenHervanta- Lattia. Tuo oma makuupussi ja makuualusta. En ole itse paikalla, joten tuikituntemattomia en tänne majoita.
Antti TarvainenKeskustaRoberto CorsiniSänky. Autokyyti pelipaikalle talon puolesta.
Antti TarvainenKeskustaHarri Laaksonen 120cm vuodesohva. Autokyyti pelipaikalle talon puolesta.
Antti TarvainenKeskustaJukka Lindström Sänky. Autokyyti pelipaikalle talon puolesta.
Antti TarvainenKeskustaTero Laaksonen Sänky. Autokyyti pelipaikalle talon puolesta.
Pekka WallendahlNekalaKerstin Schmock Vuodesohva kahdelle.
Pekka WallendahlNekalaPetter Morottaja Vuodesohva kahdelle.
Pekka WallendahlNekala- Patja ja makuupussi.
Markku JantunenHervantaEsa SeuranenVierashuoneen sohva, lisätilaa olohuoneen sohvilla ja lattialla, pelipaikka ja Teekkarisauna 10-15 min kävelymatkan päässä. Taloon tulee mahd. viikonloppuvieraaksi kissa.
Markku JantunenHervantaDick LampinenVierashuoneen sohva, lisätilaa olohuoneen sohvilla ja lattialla, pelipaikka ja Teekkarisauna 10-15 min kävelymatkan päässä
Markku JantunenHervantaIlkka MattilaVierashuoneen sohva, lisätilaa olohuoneen sohvilla ja lattialla, pelipaikka ja Teekkarisauna 10-15 min kävelymatkan päässä
Olli LounelaHervantaMikko Salminen140cm futon (mahtuu tarvittaessa kaksi). Talossa on kissa.
Olli LounelaHervantaJuho HeikkinenTarvittaessa "hätäpatja". Talossa on kissa.
Simo EerolaHervantaSampo SyrjänenSohva+huopa (+ohut patja)
Juha NieminenHervantaMika Urtela, Miika NikulaVuodesohva (hieman natiseva tosin; mahtuu tarvittaessa kaksi; omat lakanat ja peitot tai makuupussi mukaan). Hätätapauksessa lattiatilaakin löytyy, muttei patjoja. Huoneistossa on oma sauna ja internettiinkin pääsee jos tarvitsee.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-56) was last changed on 04-Dec-2004 15:13 by 130.230.144.188