Majoitussivu Älypelejä (8.-9.9.2007) varten. Laittakoon nimensä tänne he, jotka tarjoavat majoitusta, sekä he, jotka sitä tarvitsevat. Yhteystietoja on myös hyvä laittaa.

Kuka majoittaa?Majoittajan yhteystiedotMissä majoittaa?Kuka tarvii majoitusta?pe+la vai pelkkä la?Majoitettavan yhteystiedotMuuta
Tiiatii ät iki.fi / 044 557 3440 / tii@IRCNet ToivoniemiMikko Litmanen, Topi Juvonen, Juuso Nyyssönen, Ville Kirjavainen pelkkä la mikko.litmanen ät student.savonia-amk.fi / 050-3658195 Olemme samalla autolla liikenteessä, joten mieluiten samaan majoitukseen pyrimme. 2 on junioria(jos on väliä). Paikalla hyvä sohva, makuualusta, petauspatja, tarpeeksi tyynyjä viidelle, kaksi makuupussia, peitto ja huopa, lakanat, pyyhkeet.
Tiia-"-Toivoniemen kerhohuone VAIN hätätilassa, pliis majoittakaa joku muu mieluummin. Kerhohuoneella on kaksi 140cm vuodesohvaa, keittolevy ja viereisessä saunassa wc+suihku, muut "palvelut" yläkerrassa
???Antti H lauantai kts. wikisivu

Hotelliselvitys ja tarkennuksia paikoille:#

Oulun kattava karttapalvelu

  • Etsi ensin osoitehausta Oulun Lyseon lukio, Kajaaninkatu 3. Laita zoom kolmanneksi suurimmalle. (Saat Lyseon kartalle keskipisteeksi laittamalla vasemmasta yläkulmasta hakukohteiden yläpuolelta määritykseksi keskitä osoituskohtaan)
  • Lauantain sauna on Toivoniementie 1:ssä (sanan Koskikeskus ensimmäisen K:n kohdalla) ja Cafe Milouhun (Asemakatu 18) kysytään lisäksi alennusta, myös Rautatieaseman (nimistöhaku) läheisyydellä lienee merkitystä.
  • Hotellit löydät seuraavalla tavalla: Laita osoitehakemiston sijaan hakuluokaksi Hotellit ja majoitus, rastit kohtiin Hae vain kartan alueelta ja Näytä kartalla. Näet kartalla lähimmät hotellit, keskipisteenä Lyseon lukio. Napauttamalla hotellien kuvia kartalta tai hotellin nimen vierestä pääset hotellin kotisivuille.

Hotellit listattu alle pelipaikan läheisyyden perusteella. Hinnat tarkistettu keväällä 2007 2hh/yö tarkoittaa huonehintaa kahdelta hengeltä.

  • Parin korttelin päässä Holiday Inn Oulu. 89€/2hh/yö, sisältäen aamiaisen sekä saunan.
  • Parin korttelin päässä Radisson SAS 98€/2h/yö, sisältäen ainakin aamiaisen, hotellissa myös uima-allas ja kuntokeskus.
  • Viiden korttelin päässä Hotelli Cumulus, 84€/2hh/yö, sisältäen aamiaisen ja saunan.
  • Viiden korttelin päässä, Rotuaarilla Sokos Hotel Arina, online-varaus ei antanut vapaita 2hh huoneita viikonlopulle, joten ei tietoa hinnasta.
  • Viiden korttelin päässä Best Western Hotel Apollo 78€/2hh/yö, ainakin aamiainen.
  • kahdeksan korttelin päässä, vastapäätä rautatieasemaa Hotelli Turisti, 65€/2hh/yö sisältäen aamiaisen.
  • Lisäksi kävelymatkan päässä on myös Hotelli Lasaretti, 70eur/2hh/yö, sisältää aamiaisen lisäksi kuntosalin ja uima-altaan käytön.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-10) was last changed on 07-Sep-2007 15:08 by Antti Holappa