Sain KGS:n toimimaan Nokia N900:lla. Tässä ohjeet sen asentamiseen.

  1. Asenna java. Helpoin tapa saada toimiva java puhelimeen on asentaa paketti "Easy Debian". Tämä asentaa mukanaan chroot-ympäristöön kokonaisen toimivan Debianin (ja vie pari gigaa tilaa), mutta java asentuu samalla ja toimii heittämällä. Javan saa varmasti halutessaan muillakin tavoilla koneelle.
  2. Lataa tiedosto http://files.gokgs.com/javaBin/cgoban.jnlp (linkki sivulla http://www.gokgs.com/download.jsp).
  3. Avaa valikosta komentorivi chrootin sisään valinnalla "Debian chroot" ja aja komento "javaws cgoban.jnlp" hakemistossa johon tiedoston talletit. Vaihtoehtoisesti voit komennolla "wget -N http://files.gokgs.com/javaBin/cgoban.jar" hakea cgoban3:n käyttämän jar-paketin suoraan haluamaasi paikkaan. Sen käynnistäminen käy komennolla "java -jar cgoban.jar".

Suora webstart ei ainakaan aina toimi vaan saattaa jumittaa selaimen. Jos tunnuksesi salasanassa on erikoismerkkejä, kirjautuminen ei välttämättä onnistu. Ongelman voi kiertää vaihtamalla salasanan.


Vaihtoehtoinen reitti: Asenna Sun Arm Java 6 preview jonnekin /opt/-levylle. Tällöin myös Webstart toimii. Huonona puolena se, että tuo expiroituu 90 päivän päästä.

-- JanneJalkanen

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-6) was last changed on 21-Mar-2010 17:18 by Janne Jalkanen