Naisten Suomen Mestaruus 2014#

NSM 2014 ilmoittautuminen HUOM! Ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen turnausta!

NSM 2014 keskustelu

NSM 2014 tulokset

Paikka ja aika#

Naisten Suomen mestaruus 2014 ratkaistaan 16.-17.8.2014 Espoossa, Espoonlahdessa Auran ja Bassin kotona.

Paikalle pääsee usealla suoralla bussilla Kampin keskuksesta 20 minuutissa seutulipun hinnalla. Saat osoitteen ja tarkemmat ohjeet paikalle lähettämällä tekstarin numeroon 044 2523473, tai sähköpostin osoitteeseen aura.salo at iki.fi.

Tilat, ruokailu ja illanvietto#

Turnauspaikkana toimii paritalonpuolikas, jossa on pieniä huoneita pelaajia varten. Pelirauhan takaamiseksi suurta määrää seuraajia ei paikalle voida ottaa, joten kaikilta paikalle aikovilta toivotaan ennakkoilmoittautumista.

Paikalla on molempina päivinä aamupuuroa, ja kahvia, teetä sekä kuplavettä on tarjolla koko päivän. Yhteisruokailu järjestetään omakustannushintaan. Ruokavaliot pyydetään ilmoittamaan keskiviikkoon mennessä. Myös läheisistä ravintoloista voi halutessaan tilata ruokaa.

Lauantai-iltana lämmitetään sauna pelipaikalla, otathan oman pyyhkeen mukaan.

Osallistuminen#

Kaikki suomalaiset naispelaajat ovat erittäin tervetulleita ikään, luokitukseen ja sosiaaliturvatunnukseen katsomatta. Virallisten sääntöjen mukaan ehdot ovat seuraavat: Naisten SM-turnaukseen saavat osallistua naispuoliset Suomen kansalaiset. Lisäksi osallistumisoikeus on ulkomaalaisilla naisilla, joilla on suomalainen kyu-luokitus. Naisten Suomen mestaruuden voittaa turnauksessa parhaiten sijoittunut suomalainen. Kisoihin osallistuvalta edellytetään lisäksi Suomen Go-liiton jäsenyyttä, eli käytännössä kuulumista johonkin liittoon kuuluvaan kerhoon.

Ilmoittautuminen#

Jotta tilojen riittävyys saadaan varmistettua, ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen turnausta. Ilmoittaudu siis su 10.8. mennessä ilmoittautumissivulla. Määräajan jälkeenkin ilmoittautuminen saattaa vielä onnistua; kysy suoraan järkkäreiltä.

Seuraajat#

Lisäksi tervetulleita ovat myös kisoja fiilistelemään tulevat, joiden toivotaan myös ilmoittautuvan paikkojen rajallisuuden vuoksi, sekä osallistuvan järjestelyapuna tarvittaessa. Tilan mahdollisesti täyttyessä etusijalle nousevat kisoihin osallistuvat pelaajat.

Osallistumismaksu#

Osallistumisesta veloitetaan 10 euroa, johon sisältyy aamupuurot, kahvitarvikkeet sekä palkinnot.

Turnausjärjestelmä#

Turnaus on EGF A-luokkaa ja se pelataan japanilaisin säännöin. Pelit pelataan ilman tasoituksia, komi on 6.5 pistettä valkealle. Turnausjärjestelmä päätetään, kunhan osallistujamäärä on tiedossa.

Peliajat ovat 45 min + 20s Fischer, eli pelaaja saa kelloonsa 20 sekuntia lisäaikaa jokaisen tekemänsä siirron jälkeen.

Aikataulu#

Alustava aikataulu on seuraava:

La 16.8.
9.30 Aamupuuro ja kahvi
10.00-10.30 Ilmoittautuminen
10.45 1. kierros
Lounastauko
14.30 2. kierros
18.00 3. kierros
Kierroksen päätyttyä saunomista ja grillailua

Su 17.8.
9.30 Aamupuuro ja kahvi
10.30 4. kierros
Lounastauko
14.30 5. kierros
Palkintojen jako

Kisat järjestää Suomen Go-liitto. Järjestelyistä vastaavat Bass ja Aura Salo, joilta voi myös kysellä lisätietoja tapahtumasta. Yhteystiedot löytyvät linkkien takaa heidän wikisivuiltaan.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-8) was last changed on 13-Dec-2018 22:13 by Aura Salo