This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Nuorten SM-kisat 2013#

Paikka ja aika#

Nuorten SM-kisat järjestetään Helsingissä syys-/lokakuussa 2013. Turnauspaikkana toimii YliGon kerhohuone ja Cajsa-kokoustila osoitteessa Mannerheimintie 5 B, 4. kerros. Turnauksen ajankohta on vielä vähän pimennossa. Turnauksen alustava ajankohta on 14.-15.9. Lopullinen ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Saan tietää turnauksen tilavarauksista enemmän ensi viikolla, jolloin olen itse kongressissa. Tiedotan turnauksesta lisää ensi viikolla, jos löydän jotain toimivaa puolalaista nettiyhteyttä. Turnauksen ilmoittautumissivu tulee tänne lähitulevaisuudessa.

Ruokailu#

Paikassa on keittiö, josta löytyy ainakin mikro sekä veden- ja kahvinkeitin. Keittiössä voi halutessaan lämmittää omat sapuskat. Omaa kamaa saa säilyttää keittiön jääkaapissa. Turnauspaikan lähistöltä löytyy paljon ruokakauppoja ja runsaasti laadukkaita ravintoloita (esim. McDonalds).

Osallistuminen#

Nuorten SM-kisat on tarkoitettu alle 18-vuotiaille pelaajille. Nuorten SM-turnaukseen saa osallistua ilman Suomen kansalaisuutta, mutta mestaruuden voi voittaa vain Suomen kansalainen. Kisoihin osallistuvalta edellytetään lisäksi Suomen Go-liiton jäsenyyttä, eli käytännössä kuulumista johonkin liittoon kuuluvaan kerhoon.

Oheisohjelma#

  • Lauantaina järjestetään sivuturnaus, jonka aikataulu on sama kuin pääturnauksella (alustavasti samat peliajat). Sivuturnaus on kaikille avoin. Tilarajoitusten takia sivuturnaukseen voidaan ottaa enintään 15 pelaajaa. Järjestäjänä toimii Anttoni Maula.

Hinnat#

Tapahtuma on kaikille ilmainen.

Turnausjärjestelyt (alustava suunnitelma)#

Turnaus on EGF A-luokkaa ja pelataan japanilaisin säännöin, tasa-alkupelein, komin ollessa 6,5 pistettä valkealle. Jos turnauksessa on maksimissaan 16 osallistujaa, tapahtuu paritus sveitsiläisellä systeemillä, muutoin käytetään mcmahon-järjestelmää.

Peliajat ovat 1 tunti + 30s japanilainen byo-yomi (x 3).

Alustava aikataulu on seuraava:

La x.x.
10.00-10.30 Ilmoittautuminen
10.45 1. kierros
13.30 Lounastauko
14.30 2. kierros
18.00 3. kierros
19.00 Sauna

Su x.x.
11.00 4. kierros
14.00 lounastauko
15.00 5. kierros

Kisat järjestää YliGo. Järjestelyistä vastaa Arto Heikkinen, jolta voi myös kysellä lisätietoja tapahtumasta. Sähköpostiosoite on etu.suku at live.com. Puhelinnumero on nolviisnol-3043850.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 26-Jul-2013 13:36 by Arto Heikkinen.