Olarin Överit, la 5.3.2022 #

Ilmoittautuminen Tulokset

Edellisistä hilpeistä gontäyteisistä peli-illoista on jo kertynyt vajausta, joten nyt on mahdollisuus pelata turnauspelejä vaikka överit.

Olarin Överit on kepeä baariturnaus, jossa pelataan 4 kierrosta mukavin peliajoin. Illan aikana saa pelata lisäksi valtavan määrän sivuturnauspelejä itseohjautuvin parituksin.

Huom! Obs!
Osoite on Sammalkalliontie 5, espoo, pelipaikkana Pub Olarin Ossi.

Sijainti#

Espoon Olari, Pub Olarin Ossi
Sammalkalliontie 5

Pub Olarin Ossi on Ylä-Olarissa. Huomaathan, että kyse ei ole samasta paikasta, missä Olar-igon peli-illat ovat. Ossista turnausta varten on varattu alakerta, johon mahtuu noin 10 pelipöydän lisäksi aika paljon enemmän istumapaikkoja. Jos turnaukseen on tunkua, pääturnauksen ensimmäisen kierroksen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sivuturnauspelejä pääsee pelaamaan kaikki halukkaat ja jokaiselle kierrokselle ilmoittaudutaan aina erikseen paikan päällä. Turnaamaan pääsee kyllä.

Baariympäristöstä johtuen ikäraja on 18. Otathan henkkarit mukaan jos olet nuoren näköinen. Älä saavu oireisena tai silloin, jos olet potentiaalinen koronan tartuttaja esim. perhealtistuksen vuoksi.

Peliajat ja aikataulu #

12:15-12:45 ilmoittautuminen

13:00 1. kierros

15:00 2. kierros

18:00 3. kierros

20:00 4. kierros

klo viimeisen pelin jälkeen pääturnauksen palkinnot

klo sitten illanviettoa, sivuturnauspelien jatkoa

klo sopivaan aikaan sivuturnauksen palkinnot

  • Paikka on auki 00 saakka. Noihin aikoihin siirrymme jatkoille Olar-Igon normaaliin pelipaikkaan, Olarinkulmaan, joka on kävelymatkan päässä. Karaokea vetää peli-illoissakin nähty tyyppi. Olarinkulman vierestä kulkee yöbussit 125N ja 134N , eli otetaan rennosti.

  • Pääturnauksen pelit pelataan ajoilla 15 min + 15 s fischer. Tämä tarkoittaa sitä, että molemmilla on kellossa aluksi 15 minuuttia, ja jokaisesta omasta laitosta saa 15 sekuntia lisää miettimisaikaa.
  • Sivuturnauksen peleistä kerrotaan lisää paikan päällä.

Turnausmaksu#

Turnausmaksu on omantunnon mukaan 0-10 euroa. Maksulla katetaan turnauksen kulut, kuten palkinnot. Turnausmaksun voi maksaa käteisellä tai mobilepaylla. Tilavuokrana toimii baarin juomatakuu, joka on tuolta päivältä 500 euroa. Kannathan kortesi kekoon.

Överipisteet#

Turnauksessa jaetaan överipisteitä erilaisin speksein, joista kerrotaan lisää paikan päällä.

Ensimmäiset överipisteet voi hankkia jo ennen turnausta, tuomalla mukanaan joko ensimmäistä kertaa turnauksessa pelaavan, tai pitkän turnaustauon pitäneen, aktiivikuvioista väistyneen. Myös edellä mainitut saavat tietysti pisteen tulostaan. Tuomarointi pisteistä tapahtuu mielivaltaisesti pääjärjestäjien toimesta.

Muuta hyödyllistä#

Ruokailumahdollisuudet lähistöllä:#

Saapuminen#

  • Autolla tulevat: kysy Auralta mahdollisuutta väliaikaispysäköintiin.
  • HSL Reittiopas Turnauspaikka sijaitsee B-vyöhykkeellä, eli AB- tai BC-liput käyvät sellaisenaan.
  • Lähimmän bussipysäkin nimi on Alaportti, ja siinä pysähtyy seuraavat bussit: 125, 125K, 125N (yöbussi, suora bussi 00 jälkeen Kamppiin), 532, 533 sekä 543.

Järjestäjät#

Aura Arola, Mikael Merenparras ja eGo

Aura: aura.arola at iki.fi, 045 125 7577

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-20) was last changed on 05-Mar-2022 22:33 by Mikael Merenparras