Täällä voi kysellä PM-kisoihin liittyvistä asioista.


Miten järjestelyt etenevät? --Suvi

Ketkä saavat osallistua tai onko sivuturnausta heikommille? --Ithelog


Noissa lontoonkielisissä info sivuissa on Poista Minut - linkki, kuuluukohan näin olla?

-- Lauri

Se ehti olla jonkin aikaa, kun Wiki tahmasi, enkä päässsyt heti perään ottamaanm sitä pois.

--Matti

Ymmärtävätkö kaikki ulkomaalaiset automaattisesti, että heidän tulee itse editoida rekisteröintisivua? Suomalaisille tämä lienee jo tässä vaiheessa itsestäänselvää mutta onko muille? Pitäisikö asiasta mainita jollain sivulla/onko wiki rekisteröinti tarpeeksi helppoa?

--Max

Onko tarkoitus että suomenkielistä turnausinfosivua ei ole?

-- Gardan, 5.2.2007

Kyllä sellaisen saa tehdä.

--Matti 5.2.2007

Kyllä tuo on järjestäjien homma. Aika pieneksi näyttää jäävän ja ei taatusti auta jos ei suomeksi ole tiedot. Suomalaiset ovat kuitenkin suurin kohderyhmä. Yli puolet pohjoismaisita pelaajista on suomalaisia ja kotimaasta tulee aina suhteessa enemmän kuin on pelaajia kaikenkaikkiaan. Keräsin taulukkoon vuodet 1996-2006. Lisäksi kysyin että onko tarkoitus, en että saako tehdä.

--Gardan, 14.2.2007

Tietääkö kukaan vielä onko turnaus avoin eli voiko sinne ilmoittautua kuka tahansa (liiton jäsenseuran jäsen)?

-- Jouni 13.2.2007

Aina ollut avoin. Mukaan vaan!

-- Gardan 13.2.2007


Suomensin infosivun, toivottavasti ei kukaan syö

--JariLeppänen, 16-Feb-2007

Se on ystävällisesti tehty, kiitoksia! Olin pistänyt korvani taakse että teen sen lähipäivinä (vaikken siitä ollutkaan aikonut nostaa meteliä) mutta en vielä ollut kerennyt/jaksanut. Kiitoksia vielä kerran!

-- DonOlli, 16.2.

Täsmensin ja hieman korjailinkin sitten kieliasua, kun tulin lukeneeksi (wanhojen kielipedanttien kanssa säännöllisesti tekemisissä olevana oli vaikea vastustaa kiusausta :) Huomasin myös että osallistumismaksut pitänee kirjoittaa uudelleen taulukkomuotoon, nykyinen on sekava vaikkei vääriä asioita kerrokaan. Ja ylimääräinen kiitos vielä Jarille!

-- DonOlli yhä.

Muita pohjoismaalaisia ei näy ilmoittautuneen vielä. Onko pohjoismaisille kerhoille tiedotettu turnauksesta?

-- Markku, 5.3. 2007

Nordisk Go Bladetissa (kirjoitusasu on mikä on) on ilmoitus kisoista, muuta tiedotusta en tiedä olevan.

-- Jesse 5.3

Edelleen aika hiljaista ulkkariosastolla.

-- Gardan 23.3.2007

Voiko turnaukseen osallistua mikäli yksi kierros jää väliin?

-- Max 31.03.2007

MacMahon-systeemi sallii hyvin kierroksen väliinjättämisen, kunhan ilmoittaa etukäteen. Ainoastaan huippuryhmässä kierrosten väliinjättämisiä ei katsota hyvällä.

-- Vesa 31.3.

Jos olisin ollut aiemmin liikkellä (kuten olisi pitänyt olla), olisin ilmoittanut tästä asiasta järjestäjien kautta, mutta kun aikaa turnaukseen on enää niin vähän, niin laitan suoraan tänne: Sauna avataan lauantaina vasta 19:00. Liiton vuosikokous on kutsuttu saunalle jo 18:00. Tunnin heitto ajassa ei varmaan haittaa turnaukseen osallistuvia vuosikokoustajia ja itse asiassa saattaa jopa antaa paremmin aikaa, ettei lauantain viimeisen kierroksen kanssa tule kiirettä. Tämä ero saattaa kuitenkin olla merkittävä tai ainakin turhauttava, jos joku haluaa saapua paikalle suoraan osallistumatta turnaukseen.

-- Janne, 3.4.2007

Samoin tämä on "hieman" myöhässä, josta pahoitteluni: turnaukseen ilmoittautuneista osa on iloittanut halukkuutensa kotimajoitukseen. Esmimerkiksi liikenneyhteyksistä, mahdollisista allergioista, ja muistakin syistä johtuen varsinaisten järjestäjien resurssit eivät riitä, joten vapaaehtoisilta majoittajilta pyydetään apua.

-- DonOlli, 3.4.

Kiitokset hyvästä järjestelystä turnauksen järjestäjille. Pidin erityisesti kgs-lähetyksistä, saunasta ja aikataulun pitävyydestä. Ehdin myös tällä kertaa syömään kierrosten välissä. Oli myös loistavaa, että sain pelaajamajoituksen.

-- Kari, 9.4.

Minäkin haluan kiittää järjestäjiä. KGS-broadcast muuttaa koko Pukinmäen koulun nykyaikaiseksi viihdekeskukseksi, ero on oikeasti valtava. Sauna oli erinomainen. Pyyhkeitä haluaisin antaa pulpeteista, jotka olivat pelikäyttöön melko syvältä.

-- TeemuR, 10.4.

Yhdyn edelliseen täysin. Jos pulpetit jättää laskuista, meni kaikki aivan nappiin.

-- Mikko S., 10.4.

Kiitokset Matille, Ollille ja Sinikalle, joka järjesti mainion saunaruoan ja oli muutenkin apuna. Kiitos tietysti myös pelikirjaajille Pasille ja Minnalle. Pahoittelut, jos joku jäi mainitsematta, en tunne organisaatiota tuon tarkemmin. Kahvia ja keksejä riitti ja ne olivat hyviä.

Pulpetit olivat ainoa miinus, mutta nekin olivat paremmin aseteltavissa, jolloin jalkatilaa jäi molemmille.

Ilmeisesti etukäteismainostus oli riittävän hyvin hoidettu ottaen huomioon, että Nordic Go Journalissa oli ilmoitus. Ehkä muualla pelättiin Suomen nilkkimainetta. Mene ja tiedä.

-- Markku, 10.4.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-37) was last changed on 10-Apr-2007 11:58 by 194.157.96.133