Heipparallaa!

Olen Porilais lähtöinen Uudis-Suur-Kaupunkilainen kaveri Vantaalta. Dangon jäsen vaikka en taidakkaan olla maksanut tämän vuotista jäsenmaksua? Suomiluokitukseni on 5kyu. Saapa nähdä tuoko uusi vuosi korotuksia tullessaan!

Gota olen pelaillut -07 helmikuusta saakka enemmän tai vähemmän. Innostukseni lähti siitä kun kaverini oli ostanut itselleen pelivälineet jolloin sain itsekin kokeilla. Tulin hakatuksi mennen tullen - mikään ei siis ole muuttunut. Innokkuuteni ja resurssien vaihtelevassa valossa pelaamiseni määrä ei ainakaan ole vakio, mutta kestosuosikin roolissa peli tuntuu aina aika ajoin olevan. :)

Muita harrastuksia: Sin Moo Hapkidoa olen harrastellut aina vuodesta 2002 lähtien. Tätä nykyä arvoltani 1.dan. Valmennan kerran viikossa treenejä Helsingin itsepuolustuskoulussa. Brasilian Jiu-Jitsua / Lukkopainia on tullut väännettyä jonkin verran. Kiireinen arki ja sairastelut pitävät pois tatamilta, mutta vakaa aikomus on päästä edes joskus vähän möyrimään! Se riittänee toistaiseksi.

Koulutus/Työnkuva: Olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Hierontaa suoritan sivutoimisesti. Minulle voi tarkempaa informaatiota ihmetellä osoitteessa pekka.heininen@gmail.com tai puhelimitse nolla-neljä-neljä-viisi-kaksi-kaksi-viisi-yksi-kaksi-yksi. Työkseni teen vartijan hommia. Tai yritän tehdä, jos vain flunssa ei koko ajan vaivaisi.

Suureksi pettymyksekseni on todettava, että varusmiespalvelukseen matkani käy nyt tammikuussa 2011. Ikäväkseni on ilmoitettava, että kotiin jää kaunis puolisoni ja 4 vuotias tenava. Tuskin maltan odottaa - palveluksen loppumista. Miksei toki palvelus tuo myös omia etuuksiaan mm. omalta osaltani kotitöiden radikaali vähentyminen.

Yhteystietoni löytyvätkin jo ylempää, mutta myös Kiseido Go Serverillä saa tulla häiritsemään. Siellä tottelen nimimerkkiä KyoSaNim.

Iloista Joulua kaikille!

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.

List of attachments

Kind Attachment Name Size Version Date Modified Author Change note
jpg
IMG_0027.JPG 164.4 kB 1 06-Aug-2008 02:26 80.221.167.66 Meikäläinen Hapkidon merkeissä. :)
« This page (revision-5) was last changed on 07-Dec-2010 03:48 by Pekka Heininen