Kiitokset osallistujille. Kadonneita tavaroita voi tiedustella minulta (esa seuranen hut fi) tai jos on akuutti kiire, niin voi myös soittaa (040-721 7727) -- tarjolla vielä: sini-vihreä pyyhe ja harmaa rukkanen -Esa


Ilmoittautuminen PoGon kevätbonusturnaukseen. Turnaukseen mahtuu mukaan 20 pelaajaa, ensiksi ilmoittautuneita suositaan.

Nro Nimi Luokitus Kerho Majoitustarve
1 Esa Seuranen 2 dan PoGo -
2 Markus Savo 1 kyu PoGo -
3 Juho Heikkinen 3kyu PoGo -
4 Juho Pakarinen 5kyu YliGo ei
5 Sampo Syrjänen 2k PoGo noei
6 Juuso Takalainen n00b Vapaa agentti(vielä) toivottavasti ei *)
7 Rauli Ruohonen 2k PoGo -
8 Lasse Kantola 4k PoGo -
9 Markus Stenberg 5k YliGo tuskin
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

*) eli jos mahdollista ja jos en ole ainoa, jonka "takia" moista pitäisi ruveta "järjestämään", niin varmaan mieluummin joo (eli ehkä). Riippuu vähän, {missä kunnossa | mihin aikaan} Bonuksesta tulisi poistua.

Pelaajamajoitus = majapaikka Otaniemen alueella jonkun (tod.näk.) turnaukseen osallistuvan PoGolaisen luona. Jonkin verran tulijoita voidaan tietysti majoittaa mukavasti ilman kummempia ennakkojärjestelyjä, mutta sellaisen 5+ majoitustarpeessa olevan pelaaja klusterin ilmestyminen ilman ennakkovaroitusta (olisi tietysti mukava yllätys, mutta) loisi haasteita majoitukseen -> nukkumapaikka aina löytyy, mutta se ei välttämättä enään ole patjallinen.

Bonusturnauksen on tarkoitus loppua loppuu virallisesti klo 23:00 (pelejä/bonuksia ei tuon jälkeen enään lasketa), tietysti jos vaikka pelit on suurintpiirtein pelattu 22 mennessä ja osallistujat eivät vastusta (=halua petrata tulostaan bonuksilla) niin turnaus voidaan päättää myös aikaisemmin. Bonusturnaajat ajateltiin hätistellä pois (sikäli kun luonnollinen poistuma ei ole hoitanut asiaa jo) klo 01:00 tienoilla, tosin tästäkin voidaan joustaa tarvittaessa.

--Esa

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-17) was last changed on 20-Feb-2005 15:04 by Sorcerer