SM-II-karsinta 2007#

Helsingin yliopistollinen go-seura järjestää SM-II-karsinnat 29.9.-30.9. Helsingin keskustassa uudella ylioppilastalolla.

Keskustelu
Ilmoittautuminen
Majoitus
Tuloksia

Paikka#

Turnaus pelataan Helsingin uuden ylioppilastalon Aurora- ja Flora-saleissa. Katuosoite on Mannerheimintie 5 B, sisäänkäynti on B-rapusta kuten viime vuonnakin. Pelitilat ovat kolmannessa kerroksessa, yhtä kerrosta alempana kuin viime vuonna.

YTV:n kartalla, Googlen kartalla

B-rapun alaovi on viikonloppuisin lukittuna, jos rapussa olevat muut liiketilat eivät ole auki. Kun alaovi on lukossa, järjestetään ovelle joko päivystys tai oveen jätetään lappu, josta näkyy ovista vastaavan järjestäjän puhelinnumero. Katsojat ovat turnauspaikalle tervetulleita.

Uuden ylioppilastalon alasauna on varattu lauantai-illaksi. Saunatila on kätevästi samassa rakennuksessa. Saunatilat sopivat parhaiten noin kymmenelle hengelle ja sitä isommalla porukalla tila alkaa käydä ahtaaksi, joten pelaajien ja järjestäjien lisäksi muita gon pelaajia ei oteta kuokkavieraiksi.

Järjestäjät#

Turnauksen pääjärjestäjä on Janne Nikula. Turnauksen tuomari on Mika Urtela. Janne hoitaa parituksen.

Kierrosten aikana järjestäjät pyrkivät kirjaamaan pelejä KGS-palvelimelle.

Huom! Kirjaajia ja läppäreitä kaivataan paikalle. Helsingin kaupungin avoimen WLANin pitäisi toimia turnauspaikalla.

Turnausjärjestelmä#

Turnaus järjestetään go-liiton hyväksymän SM-järjestelmän mukaisesti. Lyhyesti sanottuna turnaus on viiden kierroksen sveitsiläinen turnaus, jonka kolme parasta saavat paikan SM-sarjaan. Tarkemmat yksityiskohdat löytyvät SM-järjestelmän dokumenteista.

Peliaika koostuu pääajasta ja kanadalaisesta lisäajasta. Pääaika on 75 minuuttia, kanadalainen lisäaika on 15 kiveä viidessä minuutissa.

Osallistuminen#

Turnaukseen osallistuu 16 pelaajaa, jotka valitaan SM-järjestelmän määräämällä tavalla. Osallistuminen on vahvistettava etukäteen.

Osallistumismaksu on 10 euroa. Turnauksessa ei jaeta rahapalkintoja vaan osallistumismaksut käytetään järjestelykuluihin ja tarjoiluun.

Aikataulu#

Lauantai 29.9.
9.30-9.50 Ilmoittautuminen
9.50 Turnauksen avaus ja vetoomuskomitean valinta
10.00 Ensimmäinen kierros
13.00 Lounastauko
14.00 Toinen kierros
17.00 Kolmas kierros
20.00 Sauna

Sunnuntai 30.9.
10.00 Neljäs kierros
13.00 Lounastauko
14.00 Viides kierros
17.00 Turnaus päättyy

Muuta#

Tiloja voidaan tuulettaa ainoastaan pitämällä ikkunoita auki. Erityisesti jos turnausviikonloppuna sää on kolea, tämä kannattaa ottaa huomioon pukeutumisessa.

Tietoja#

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-17) was last changed on 29-Sep-2007 12:56 by Suvi Leppänen