This is version . It is not the current version, and thus it cannot be edited.
[Back to current version]   [Restore this version]

Keskustelua tulossivun ykköshuomautuksesta#

/pelaaja ei keskeyttänyt turnausta kuten säännötkin kieltävät, vaan luovutti kierrosten 4, ja 5 pelinsä kuten pelaajan oikeus on. Paheksun virheellistä merkintää. -pelaaja itse (kommentin saa siirtää, jos paikka on huono)

Se, mitä turnauksessa teit, oli lähes oppikirjamainen esimerkki turnauksen keskeyttämisestä. Voisin ymmärtää paheksunnan jos olisit hiljattain 4 daniksi noussut uusi kasvo, joka ei tunne turnauskäytäntöjä, mutta tästä ei ole kyse. Vaatimus pelata kaikki kierrokset on tuttu kaikille, jotka pelaavat turnausten huippuryhmissä ja SM-turnauksissa ja tästä syystä se on väistämättä tuttu myös sinulle.

Teit lauantai-iltana tietoisen valinnan ja päätit rikkoa sääntöjä, koska pelaaminen ei enää kiinnostanut. Tämän jälkeen on jo aikamoista riidanhaastamisesta paheksua järjestäjiä siitä, että turnauksen keskeyttämisestä mainitaan tulosten yhteydessä varsin neutraalissa hengessä. -Janne Nikula, Suomen go-liiton turnausvastaava, 4.10.2010

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This particular version was published on 04-Oct-2010 14:14 by JanneNikula.