Puhelinilmoittautuminen gon SM-kilpailuissa 2011#

Tänä vuonna SM-kilpailussa otetaan käyttöön puhelinilmoittautuminen SM II-karsintoihin ja SM-sarjaan. Molempiin osaturnauksiin tarvitaan juuri tietty määrä osallistujia (16 ja 6) ja kokemuksen mukaan perinteinen ilmoittautuminen turnauspaikalla aiheuttaa liikaa viime hetken peruutuksia ja muita ongelmia. Tästä syystä otetaan käyttöön pakollinen puhelinilmoittautuminen turnausta edeltävänä iltana.

Puhelinilmoittautumisen tärkein tehtävä on varmistaa osallistuminen ja toimia rajaviivana sanktioiden soveltamiselle. Kun puhelimitse varmistaa osallistumisensa, osallistuminen on siitä lähtien sitova ja koko turnaus on pelattava loppuun SM-systeemin sääntöjen mukaisesti.

Ajankohdat#

SM II-karsintojen puhelinilmoittautuminen järjestetään perjantaina 30. syyskuuta klo 17:00-19:00. Varapelaajiin otetaan yhteyttä klo 19-21 välisenä aikana. Katso numero turnauksen sivulta.

SM-sarjan puhelinilmoittautuminen järjestetään torstaina 3. marraskuuta klo 17:00-19:00. Varapelaajiin otetaan yhteyttä klo 19-21 välisenä aikana. Katso numero turnauksen sivulta.

Järjestäjien numerot, joihin puhelinilmoittautumiset soitetaan, ilmoitetaan kun asia tulee ajankohtaiseksi.

SM I-karsinnoissa, finaalissa ja playoffissa ei ole puhelinilmoittautumista.

Kaikille osallistujille pakollinen#

Kaikkien osaturnauksen pelaajien on varmistettava osallistuminen puhelimitse ylempänä ilmoitettavana ajankohtana. Tämä pätee jokaiseen osaturnaukseen erikseen eli puhelinilmoittautuminen on tehtävä kahdesti, jos pelaa II-karsinnoissa ja sarjassa.

Jos puhelinilmoittautumisen unohtaa tehdä ilmoitettuna ajankohtana, tulkitaan unohtaminen samoin kuin ilmoittautumisen peruminen. Myös tietoisesti ilmoittautumatta jättäminen tulkitaan perumiseksi eikä se ole kiellettyä tai paheksuttavaa.

Viimeinen mahdollisuus perua osallistuminen#

Puhelinilmoittautumisen yhteydessä voi perua osallistumisensa SM-kilpailuihin mistä syystä tahansa. Syytä ei ole edes pakko ilmoittaa. Itse asiassa on jopa suositeltavaa, että osallistuminen peruutetaan, jos kärsii sairaudesta, stressistä tai vaikka vain pelimotivaation puutteesta. Tilalle löytyy motivoituneita varapelaajia, joten osallistumisen perumista ei tarvitse hävetä tai selitellä.

Varapelaajat#

Varapelaajien yhteystietoja otetaan ylös aiempien vaiheiden ilmoittautumisten yhteydessä. Kun jonkun turnauksen puhelinilmoittautuminen päättyy, aletaan peruutuspaikkoja välittömästi täyttää varapelaajilla.

Halukkaiden varapelaajien on pystyttävä vastaamaan aiemmassa turnauksessa ilmoittamaansa puhelinnumeroon ylempänä ilmoitettuina ajankohtina. Jos mahdolliseen varapelaajaan ei saada yhteyttä noin 15 minuutin kuluttua ensimmäisestä soitosta, siirrytään aina seuraavaan varapelaajaan, kunnes riittävä määrä pelaajia on löydetty.

Varapelaajat voivat luonnollisesti kieltäytyä paikasta.

Sanktiot käytössä puhelinilmoittautumisen jälkeen#

SM-turnauksen sanktioita aletaan soveltaa otetaan puhelinilmoittautumisen jälkeen. Kun pelaaja on vahvistanut osallistumisensa puhelimitse, poissaolot ja peruutukset eivät siis enää ole hyväksyttäviä ilman hyväksyttävää syytä.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-3) was last changed on 15-Oct-2011 19:20 by Janne Nikula