Liity Go-liiton Matkalle – Tukea Innovatiiviseen ja Strategiseen Ajatteluun#

Go, yksi maailman vanhimmista ja syvällisimmistä lautapeleistä, edustaa enemmän kuin vain peliä; se on älyllisen haasteen ja strategisen ajattelun matka. Go-liitto on vuosittain tukenut Go-pelin kehitystä Suomessa. Lähivuosina toiminta on ollut lähes poikkeuksetta tappiollista ja nykyinen malli ei ole kestävä. Toiminnan turvaamiseksi on tärkeää laittaa liiton talous kuntoon. Aiomme osaltamme parantaa taloudenhoitoa ja lisätä rahankeruuta, mutta sponsoreiden osuus on erittäin isossa roolissa lajin kasvun ja tulevaisuuden kannalta.

Jotta voimme turvata toimintamme jatkumisen ja kehittää Go-yhteisöä edelleen, tarvitsemme uusia kumppaneita ja sponsoreita. Teidän tuki on elintärkeää toimintamme jatkuvuuden ja kasvun turvaamiseksi. Sponsoroimalla Go-liittoa, teillä on mahdollisuus:

  • Saavuttaa näkyvyyttä brändillenne älyllisesti uteliaan ja sitoutuneen yleisön keskuudessa.
  • Olla osa tapahtumia ja turnauksia, jotka edistävät strategista ajattelua ja henkistä kasvua.
  • Tukea kulttuurista ja historiallista peliä, joka ylittää kieli- ja kulttuurirajat.

Meidän tavoitteenamme on laajentaa Go-pelin tietoisuutta, houkutella uusia pelaajia ja järjestää tasokkaita turnauksia, tarjoten samalla ainutlaatuisen alustan kumppaneillemme. Tämän avulla voimme varmistaa, että Go-pelin rikas perinne ja kulttuuri säilyy Suomessa tuleville sukupolville.

Liittykää meihin tällä matkalla!

Ystävällisin terveisin,

Olli Ervelä
ogeli89@gmail.com
Puheenjohtaja
Suomen Go-liitto

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-3) was last changed on 30-Jan-2024 12:38 by Olli Ervelä