Takapotku 2010-turnaukseen liittyvää keskustelua#

Tänne voi kirjoitella turnaukseen liittyvää keskustelua. -Janne Nikula, 14.10.2009

Vetoan kaikkia pelaajia ilmoittautumaan tänne wikiin, jos olette tulossa turnaukseen! Esimerkiksi Takapotkun facebook-sivuilta löytyy monia, jotka ovat facebookissa ilmoittaneet osallistuvansa mutta eivät ole ilmoittautuneet täällä wikin puolella. Toistaiseksi välinemäärien arviot ja ennakkoilmoittautumisen data pohjautuvat tämän wikin ilmoittautumistietoihin, joten muokatkaa rohkeasti ilmoittautumislistaa, jos olette tulossa. :) -Janne Nikula, 12.1.2010

.

Kyyti tarjolla.

Ajelen Petäjäveden suunnasta Jyväskylä-Helsinki välin pe 5.2. Paluu su 7.2. kello 18 jälkeen (HKI-JKL). Autossa on tilaa kolmelle matkustajalle.

Tomi Väisälä 31.1.2010

Onko mahdollista hoitaa ilmoittautuminen puhelimitse lauantaiaamuna?

Ville Kirjavainen 31.1.2010

Yleisesti ei, poikkeustapauksissa kyllä. Jos esimerkiksi kulkuyhteyksien takia ei ole kohtuudella mahdollista päästä aamulla paikalle ajoissa, niin puhelimen kautta voi varmistaa asiat. Korostan kuitenkin että esimerkiksi pääkaupunkiseudun pelaajien oletetaan saapuvan fyysisesti paikalle ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Jotta ilmoittautuminen hoituu sujuvasti, niin laittakaa ilmoittautumissivun "Muuta"-kohtaan maininta asiasta ja varmistakaa yleisesti, että ennakkoilmoittautumisen tiedot ovat oikein, koska puhelimessa on hankala tarkistaa kaikkia tietoja. -Janne Nikula, 31.1.2010

Pohdintaa turnauksen tulevaisuudesta sivulla Takapotku2011Keskustelu.

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-11) was last changed on 21-Feb-2010 20:00 by JanneNikula