Talvipelit 2014-2015#

Olisiko kesäpelien jatkoksi tälle talvelle kiinnostusta talvipeleihin? Tällä sivulla on tarkoitus selvitellä asiaa.

Koska joku pohjaehdotus tarvitaan, heitän tähän jonkun ajatuksen, joka ei välttämättä ole realistinen, mutta jostain pitää aloittaa.

Talvipelit pelattaisiin lauantai- ja sunnuntai-iltapäivisin ennen YliGon lauantain kertsi-iltaa tai sunnuntaista Kallio-gota. Kumpulan liikuntakeskuksesta varattaisiin sisäpelitilaa tunniksi. Kustannukset yritettäisiin pitää kohtuullisena, esimerkiksi 2 euroa per henkilö pelikertaa kohden. Pelit eivät olisi jokaviikkoisia, mutta talven aikana pelattaisiin esimerkiksi 5-10 kertaa. Vuoro järjestettäisiin siten että HYY:n tai YliGon jäsenyys ei olisi pakollinen. Koska pelaajia tarvitaan mahdollisimman paljon, myös muita kuin gon pelaajia saisi kutsua pelaamaan.

Esimerkki mahdollisesta pelikerrasta: Kokoonnutaan Kumpulan liikuntakeskukseen noin 14:30, vuokrataan pelivälineet ja vaihdetaan liikuntakamppeisiin. Aloitetaan vuoro 15:00, tehdään joukkueet ja pelataan 16:00 asti. Tämän jälkeen käydään vaihtamassa kamppeet ja jatketaan porukalla kertsin peli-iltaan tai Kallio-gohon.

Laji on tietysti avoin. Sisällä voi pelata monia joukkuepelejä, joten sen lisäksi että kyselen kiinnostusta talvipeleihin yleisesti, kyselen myös kiinnostusta eri lajeihin. Jos tunnet kiinnostusta talvipeleihin, laita nimeä alle. Aletaan sitten kiinnostuneiden kesken keskustelemaan oikeista järjestelyistä, jos riittävästi kiinnostuneita löytyy. -Janne, 13.9.2014

Nimi Sähly Futsal Lentopallo  Koripallo Käsipallo Pöytätennis
Janne joo joo joo ei ei ei
Pempu joo joo joo joo joo
Vesa joo joo
Pade joojoo ei joo ei joo
Veivi joo joo
Arto joo joo joo joo ei joo
dantti joo joo joo no joo no joo ok
Juippi joo joo joo mikspä ei en osaa lol
Hiri varovasti joo joo joo

Keskustelu#

Idea on vielä erittäin alustava. -Janne, 13.9.2014

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-17) was last changed on 18-Sep-2014 15:46 by Pekka Keipi