Tampereen Kesä 2016#

Tampereen Kesä 2016 on yksipäiväinen McMahon-turnaus, joka järjestetään lauantaina 16.7. 2015 Tampereen Teknillisellä yliopistolla Tietotalon aulassa (Kanikuutosista tuttu paikka).

Tulokset

Turnaussysteemi#

Tampereen Kesä on yksipäiväinen nelikierroksinen McMahon-turnaus, jossa tasoitusten määrä on McMahon-pisteiden erotus vähennettynä kahdella. McMahon-pisteiden määrä alussa riippuu luokituksesta lineaarisesti siten, että yhden luokituksen eroa vastaa yksi piste. Ensimmäisellä kierroksella tasoitusten määrä on siis tasan luokitusten erotus (kuitenkin enintään yhdeksän kiveä). Voitosta saa yhden lisäpisteen ja tappiosta pisteet eivät muutu, joten turnauksen kuluessa tasoitukset muuttuvat vastaamaan tarkemmin kunkin pelaajan pelikuntoa kuitenkin siten, että pienimmillä luokituseroilla pelataan tasa-alkupelejä.

  • Peliaika: 2x25 min + 25/3 min kanadalainen byo-yomi
  • Japanilaiset säännöt
  • EGF C-luokan turnaus
  • Vertailulukuina SOS ja SOSOS

Ilmoittautuminen#

Ilmoittautua voi alla olevaan listaan täällä wikissä. Jos ei pääse tulemaan, vaikka on ilmoittautunut, tai jos on tulossa, vaikkei ole ilmoittautunut, pyydetään soittamaan Markku Jantuselle (puhnro sivun alalaidassa).

Ilmoittautuminen

Turnauspaikka#

Tampereen Teknillinen korkeakoulu, Tietotalo (aula, Zip/Rom).

Aikataulu#

AikaTapahtuma
10:30 Ilmoittautuminen alkaa
11:00 Ilmoittautuminen päättyy
11:15 Ensimmäinen kierros
12:30 Lounastauko
13:30 Toinen kierros
15:15 Kolmas kierros
17:00 Neljäs kierros
18:45 Turnaus päättyy

Yhteystiedot#

Markku Jantunen, p: nolla viisi nolla viisi viisi yksi kolme viisi yhdeksän neljä, email: markku alaviiva jantunen at yahoo piste com

Add new attachment

In order to upload a new attachment to this page, please use the following box to find the file, then click on “Upload”.
« This page (revision-2) was last changed on 16-Jul-2016 10:57 by 84.231.83.13