Ilmoittautuminen on päättynyt.#

NroNimiLuokitus GoR 14.4. Sähköposti
1 Markku Jantunen 3 dan 2244 (*) etunimi piste sukunimi at yahoo.com
2 Tuomo Salo 3 dan 2244 etu.suku@iki.fi
3 Jari Kolehmainen 2 dan 2150 jari.2.kolehmainen at tut piste fi
4 Timo Viitanen 2 dan 2144 viitanet atti gmail piste com
5 Oiva Moisio 1 dan 2126 etu . suku atti t u t piste fi
6 Tomi Petäjäniemi 1 kyu 1951 tomi.petajaniemi at ee.tamk.fi
7 Ilkka Niemi 2 kyu 1732 etu.suku@wippies.com
8 Hannele Ahlroos 2 kyu 1716 etunimi sukunimi iki fi
9 Markku Järvelä 3 kyu 1798 markkujarvelatutfi
10 Toni Jyrkinen 3 kyu 1770 toni.jyrkinen@tut.fi
11 Mika Lähteenmäki 3 kyu 1670 Etunimi piste Sukunimi at nokia piste com
12 Ossi Sandberg 4 kyu 1647 etunimi.sukunimi@tut.fi
13 Mikko Siltanen 6 kyu 1374 etun sukun tut fi
14 Eemi Korkka 7 kyu1400 ironwish@jippii.fi
15 Eevi Korhonen 7 kyu1270 eevi.korhonen@iki.fi
  • ) Markku Jantunen on European Go Databasen listassa välittömästi Tuomo Salon yläpuolella. Piste-ero on murto-osapisteitä, mitä ei tietokannasta näe heti.

Ehdotan ilmoittautumisajan pidentämistä parilla viikolla, ja jonkinlaisen kutsun lähettämistä tamperelaisille pelaajille.


Ehdotukseen suostuttu. -- Markku

Eli milloin on dedis ja laitatko kutsun? --Suvi

Dedis on kerrottu turnaussivulla, ei tällä ilmoittautumissivulla. Mainittu wikisivu on itsessään kutsu. Toki laittaisin kutsun mielelläni vaikka tamperelaisten gon pelaajien sähköpostilistalle, jos saisin tietooni onko sellaista vielä olemassa, mikä taho sitä mahdollisesti ylläpitää ja mikä sen listan osoite on. Kun viimeksi kysyin henkilökohtaisesti asiasta, kutsumista ehdottanut taho kieltäytyi kategorisesti avunpyyntööni vastaamisesta. Hän ei esimerkiksi tarjoutunut kysymään asiasta henkilöiltä, jotka hänen mielestään olisivat saattaneet tietää asiasta. Sen sijaan olen kyllä itse esittänyt suullisesti kutsun jo aivan kaikille tapaamilleni tamperelaisille gon pelaajille ohjaten heidät tänne ja kehottanut levittämään sanaa. Erityisesti olen jo useita kertoja jaksanut muistuttaa asiasta henkilökohtaisesti (kaikille) tamperelaisille dan-pelaajille.

-- Markku

Tietoa meililistasta: http://www.suomigo.net/wiki/TampereellaSattuuTapahtuu . --Suvi


Yritin kysyä fixme:n sivulla mainitusta sähköpostiosoitteesta tamperelaisten gon pelaajien listan nimeä. Sähköpostini tuli bumerangina takaisin. Osoite ei ole ilmeisesti toiminnassa. Jätän tuon listan, josta eivät useimmat tamperelaiset gon pelaajat ole kuulleetkaan saati käyttäneet, tässä vaiheessa omaan arvoonsa. Minulla ei tällä hetkellä ole mitään keinoa saada tietooni tuon sähköpostilistan osoitetta, ellei joku sitä tietävä vaivaudu minulle kertomaan. Katson, että turnausinfo tässä wikissä riittää kirjalliseksi kutsuksi. Kuka tahansa saa kyllä minun puolestani mainostaa Tampereen mestaruus-cupia 2010 missä ja kenelle vain, kunhan noudattaa lakia ja hyviä tapoja.

-- Markku

Tuon TampereellaSattuuTapahtuu -sivulla mainitun linkin takaa löytyy infoa. "To post a message to all the list members, send email to go-tre AT fixme PISTE fi ". Lisäksi on olemassa ttgok AT listmail PISTE tut PISTE fi . --Suvi---


Lähetin nyt ne kutsut molemmille listoille. Kiitos Suville avusta!

-- Markku

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.
« This page (revision-36) was last changed on 15-Apr-2010 00:15 by Markku Jantunen